Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO| S-a deschis noul Profi City de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia: Ce noutăți aduce noul concept de magazin, după modernizarea celui vechi

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a deschis noul Profi City de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia: Ce noutăți aduce noul concept de magazin, după modernizarea celui vechi

Albaiulienii s-au putut bucura în cursul dimineții de astăzi, 6 octombrie, de deschiderea noului Profi City din orașul nostru, situat pe Bulevardul Transilvaniei, după o perioadă de modernizare a vechiului magazin.

Profi funcționează cu trei modele de magazin: supermarket Profi – magazinul cu cea mai mare suprafață și cu cel mai mare număr de produse; Loco – magazinul cu sortiment adaptat pentru zone din afară marilor aglomerări urbane, și City – magazinul urban de dimensiuni relativ mici, de la colțul blocului.

Cu peste 1300 de magazine în sute de localități din întreagă țară și mai bine de 21000 de angajați, Profi este cea mai extinsă rețea de retail modern și se află la vârful ierarhiei celor mai mari angajatori privați din România.

„De 20 de ani, Profi crește neîncetat deoarece își schimbă permanent modul de operare, învățând din fiecare nouă experiență, adaptându-se și chiar anticipând nevoile consumatorului, aflate și ele în continuă schimbare” a declarat Pawel Musial, directorul general Profi Rom Food. „implementăm în toate noile magazine ceea ce am testat și s-a dovedit că funcționează, că de exemlplu aranjamentul magazinelor, politică de prețuri, procesele de lucru cu personalul, felul în care expunem produsele și multe altele. Astfel ne formăm propriul nostru model de operare.”

Conceptul deja încorporează cele mai reușite experiențe de până acum, iar ceea ce a funcționat sub așteptări a fost înlăturat în timp ce peste 1300 de produse îi împrospătează sortimentul față de magazinele Profi actuale. Astfel, acum gama de produse bio a crescut considerabil, iar produsele locale sunt mai bine reprezentate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Copăcel recent plantat în Alba Iulia, lovit de șoferul unei dube, în timp ce parca cu spatele: ”Merită să-l vadă toată Alba, cât de nesimțit e” Un şofer a reuşit să rupă un copăcel abia plantat, după ce a parcat cu spatele o dubă, pe o stradă din Alba Iulia. Citește și: FOTO ȘTIREA TA: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea