// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO / Rupere de nori la Rădești. Mai multe gospodării au fost inundate

O ploaie torențială cum rar se vede s-a produs în această seară în localitatea Rădești. Timp de aproximativ o oră și jumătate, între 18.30 – 20.00, precipitațiile s-au revărsat peste sat făcând ravagii în mai multe curți și beciuri ale gospodarilor.

Cele mai afectate au fost casele localnicilor situate pe strada Principală, în zona din fața blocului de locatari, unde urmare unor rigole neadcvate, apa n-a mai putut fi acumulată de către acestea, revărsându-se învolburată în curțile cetățenilor.

,,Nu este pentru prima oară când avem probleme atunci când plouă chiar și când precipitațiile sunt sub nivelul celor din în această seară. De această dată s-a văzut clar că rigolele construite în mod defectuos nu pot face față unor fenomene de asemenea anvergură”, a spus unul dintre localnicii afectați de apa revărsată de pe drumul care traversează comuna. Continua să plouă, dar cu o intensitate mult mai redusă.  (C.P.)