Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO: Rotary Alba Iulia, în sprijinul Secţiei UPU a Spitalului Judeţean. 17 uniforme SMURD, donate cadrelor medicale

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

donatii costume UPU32Rotary Club şi Rotary Civitas Solis, două organizaţii din Alba Iulia au venit în sprijinul cetăţenilor prin donarea a 17 uniforme SMURD medicilor şi asistenţilor de la Secţia Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă. Spun că au venit în sprijinul comunităţii pentru că atunci când ajuţi un medic, indirect ajuţi comunitatea din care faci parte.

Uniformele au fost înmânate astăzi, în cadrul unei conferinţe, la care au luat parte preşedinţii celor două organizaţii, medici, şefi de secţii şi jurnalişti. Mai în glumă, mai în serios, donatorii au spus medicilor că speră ca uniformele să nu fie folosite, însă din păcate acest lucru este utopic.

Banii pentru costume au fost strânşi din sponsorizări, care s-au realizat în cadrul unui bal de caritate/ seri de colinde, din 13 decembrie, organizat la sala de nunţi din centrul comercial Alba Mall.

donatii costume UPU37„Cele două cluburi Rotary din Alba Iulia sunt foarte bucuroase că au reuşit să realizeze acest proiect, care a venit la propunerea doctorului Aurel Crişan. Se punea în discuţie care să fie tema, pentru ce anume să fie această strângere de fonduri. Toţi colegii din cele două cluburi au fost foarte bucuroşi că au putut veni în sprijinul secţiei UPU Alba Iulia. Serviciile de caritate într-un spital sunt în folosul tuturor, şi a noastră şi a celor care au nevoie. Vom veni în sprijinul nevoilor UPU, normal, în măsura în care putem”, a spus preşedintele clubului Rotary Alba Iulia Civitas Solis, Dana Tomşiţ.

La rândul său Ignat Gheorghe, preşedintele Rotary Club Alba Iulia şi-a arătat susţinerea faţă de Spitalul din Alba Iulia, cât şi faţă de oamenii din comunitate pe care-i poate ajuta.

[nggallery id=1902]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea