Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Revelion 2016 – Sute de cugireni au ieșit în stradă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sute de cugireni au ales să-și petreacă mai bine de o oră a Revelionului 2016, în stradă, punctul de întâlnire fiind și de această dată, platoul din fața Bisericii Ortodoxe ,,Adormirea Maicii Domnului”. Nu au lipsit focurile de artificii și nici șampania.

Revelion 2016 la Cugir001Zona centrală a Cugirului a fost luată cu asalt de sute de oameni, care la cumpăna dintre ani au dorit să petreacă un altfel de Revelion și să-l întâmpine cu bucurie pe 2016, an de care își leagă multe speranțe majoritatea locuitorilor orașului de la poalele Drăganei. Alături de numeroșii participanți care au ales să-și petreacă Revelionul la restaurantele din apropiere, oameni de toate vârstele s-au adunat în aer liber cu sticle de vin și de șampanie pentru a uita o clipă de grijile cotidiene, cu dorința de a ciocni un pahar cu cei dragi și cu prietenii și pentru a-și ura de Anul Nou, tradiționalul ,,La mulți ani”.

O mare parte dintre ei au venit cu un adevărat arsenal de petarde și artificii, spectacolul pirotehnic fiind unul deosebit, iar lampioanele au dat un plus de culoare decorului. Au fost prezente la fața locului, formația locală de pompieri și grupa de jandarmi din Cugir, care au avut misiunea de a supraveghea ca totul să se desfășoare fără incidente. (C.P.)

[nggallery id=1480]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea