Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Revederea promoției 1982 a Colegiului Militar din Alba Iulia: Absolvenții au depănat amintiri din anii de liceu

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Revederea promoției 1982 a Colegiului Militar din Alba Iulia: Absolvenții au depănat amintiri din anii de liceu

Vineri, 9 septembrie, la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a avut loc revederea clasei a XII-a D, a promoției 1982, unde au fost depănate aminiri din anii liceului și au prezentat drumul pe care l-au urmat în viață dar și profesional

„Absolvenții Promoției 1982, clasa a XII-a D, s-au revăzut astăzi la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”, la împlinirea a 40 de ani de la absolvire.

„Suntem aici să ne aducem aminte, în căutarea adevărului. Adevărul a ceea ce am fost noi acum 40 de ani”, a fost mesajul din debutul activității, adresat de căpitan în rezervă Daniel Marton.

S-au depănat amintiri din perioada liceului militar, fiecare dintre cei prezenți a vorbit despre drumul pe care l-a urmat, viața personală și profesională de după absolvire și s-a ținut un moment de reculegere pentru colegii care au trecut la cele veșnice”, au transmis reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, a decedat la 76 de Ani pe patul de spital. S-a luptat cu o tumoră pe creier

Bera Larisa

Publicat

în

Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, a decedat la 76 de Ani pe patul de spital. S-a luptat cu o tumoră pe creier Liderul formaţiei Phoenix, Nicu Covaci (76 de ani), a murit pe patul de spital. El era internat de aproape o lună de zile în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea