Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Revedere cu bucurie și emoții după 10 ani, la Colegiul Economic din Alba Iulia. Absolvenții promoției 2005, liceeni pentru încă o zi

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

intalnire de 10 ani la colegiul economic78Vineri, după un deceniu, s-a strigat din nou catalogul pentru promoția 2005 de la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia. După 10 ani de la terminarea liceului, absolvenţii au avut ocazia să-şi reîntâlnească foştii colegi şi mai ales diriginții și unii dintre profesorii care i-au format şi care le-au insuflat tainele învățăturii. Iar revederea a fost, desigur, una plină de emoție.

Dacă în urmă cu 10 ani au trecut împreună prin emoțiile bacalaureatului, acum s-au revăzut oameni maturi, cu serviciu și responsabilități, unii dintre ei părinți, alții încă în… căutarea fericirii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

intalnire de 10 ani la colegiul economic32Începând cu ora 12.00, unul câte unul, fie că au fost în clasa ”A”, fie ”B”, ”C”,”D” sau ”E”, o parte din generația anului 2005 de la colegiul cu profil economic s-a reunit și s-a așezat din nou în bănci, pentru o nouă oră de dirigenție.

Au cântat împreună Gaudeamus în amfiteatrul instituției de învățământ, după care s-a strigat catalogul și fiecare, la rândul lui, și-a povestit trăirile și realizările din anii în care nu s-au mai văzut. Unii au vorbit despre carieră, alții s-au mândrit cu o familie frumoasă, însă niciunul dintre ei nu a uitat emoțiile acasă.

intalnire de 10 ani la colegiul economic45Nu au lipsit de la întâlnirea cu foștii colegi și dascăli nici florile și îmbrățișările. Pentru dăruirea cu care au contribuit la formarea lor profesională şi umană, foștii elevi le-au dăruit celor care le-au ghidat pașii în urmă cu 10 ani, alături de o îmbrățișare, câte un buchet de flori profesoarelor și o mică atenție profesorilor.

”Recuperarea” celor 10 ani de când nu s-au mai văzut continuă. Foștii elevi au organizat o petrecere în cinstea anilor care au trecut, pentru a depăna în linişte clipe dragi la un pahar cu vin, astfel că se vor întâlni din nou, la ora 20.00, la restaurant Mureșul Drâmbar.

[nggallery id=594]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ACCIDENT pe DN 75, la Arieșeni: O șoferiță de 20 de ani, din București, s-a răsturnat cu un ATV în afara drumului

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT pe DN 75, la Arieșeni: O șoferiță de 20 de ani, din București, s-a răsturnat cu un ATV în afara drumului Un accident rutier a avut loc sâmbătă, 4 mai, pe DN 75, la Arieșeni. O șoferiță de 20 de ani, din București, s-a răsturnat cu un ATV în afara drumului. Potrivit IPJ Alba, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea