Rămâi conectat

Sport

FOTO: Reprezentanții TC SUN Alba Iulia, rezultate excelente în această toamnă, la București și Deva

Dan HENEGAR

Publicat

în

Tenismena Brândușa Roxana Dumitru (11 ani, legitimată la TC SUN Alba Iulia) a început sezonul de toamnă cu o finală, la dublu, alături de partenera sa Fabienne-Andreea Daradics la turneul de tenis Ilie Năstase Trophy, turneu internațional de tip Tenis Europe, desfășurat la București.

Un rezultat considerat extraordinar de către reprezentanții clubului din Cetatea Marii Uniri, respectiv calificarea în finala disputată împotriva perechii formată din Ayanna Maria Mitu si Maria Valeria Pop.

Sunt foarte încântată de acest rezultat realizat împreună cu Andreea și vreau să mă antrenez și mai mult pentru a-mi crește nivelul de joc”, a spus Brândușa (11 ani).

În agenda competițională a urmat, la începutul acestei luni, la Deva, Cupa Sisi, aflată în calendarul național al Federației Române de Tenis. La categoria 14 ani, băieți, Mircea Plopeanu a terminat pe prima poziție, câștigând cele 3 meciurile pe un tablou de tip sah. De asemenea, la 10 ani, fete, Ana Maria Horșa a cucerit locul întâi, după victoria în finală, două seturi (dublu 4-2) cu Maria Buturici. La grupa de 14 ani feminin, una derulată în sistem șah, Chrissa Moldovan s-a clasat pe locul al doilea, cu două succese și o înfrângere.

Aceste ultime performanțe aduc clubului nostru speranța că vor urca pe podium tot mai mulți copii dornici să evolueze și să se dezvolte pe partea aceasta competițională. Nevoia unei educații flexibile este crucială în tenisul actual. Clubul oferă programe care se adaptează la diferite tipuri de antrenament și de turneu. Rezultatele școlare foarte bune ale sportivilor noștri ne demonstrează că ei au reușit să facă performanță atât la școală cât și la tenis. Ca și multe alte sporturi, tenisul necesită o cantitate semnificativ mai mare de timp de antrenament și călătorii la turnee, indiferent că sunt în țară sau în străinatate, iar acest presupune ca sportivul să aibă abilitatea de exersa și învață și pentru școală, oriunde s-ar afla. Educatia este importantă, îi felicităm pentru aceste reușite, dar mai ales pentru faptul că se pot concentra în același timp și pe cariera lor de tenis”, a precizat Cristina Moldovan, reprezentantul TC SUN Alba Iulia, un club deja consacrat la nivel național pentru realizările notabile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Sâmbătă, CSM Unirea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir, derby „de Alba”, la Zlatna | CSU Alba Iulia și Industria Galda, reprezentații interne

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, CSM Unirea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir, derby „de Alba”, la Zlatna, CSU Alba Iulia și Industria Galda, reprezentații interne La finele unei săptămâni încărcate, cu trei jocuri pentru divizionarele terțe, sunt prevăzute întâlnirile etapei a 8-a din play-off-ul și play-out-ul Ligii 3. Toate conjudețenele evoluează sâmbătă, 11 mai, la ora 18.00, duelurile fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea