Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| RECORD MONDIAL pentru Căpitanul Andrei Ailenei: A alergat 250 de km în 24 de ore, la Sparta City Ultra. În 2022, a traversat alături de ultramaratonistul aiudean Polgar Levente, România din Vama Jimbolia și până la Vama Veche

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Căpitanul Andrei Ailenei a câștigat Sparta City Ultra, proba de 24 de ore și a stabilit un nou record mondial. Ultramaratonistul aiudean Polgar Levente a traversat împreună cu Ailenei, anul trecut, România în alergare, din Vama Jimbolia și până la Vama Veche.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Andrei Ailenei a alergat 250 km, reușind să depășească vechiul record al cursei cu 40 de km, rezultat ce îl plasează pe locul 1 mondial în topul probei de 24 de ore pe anul 2023.

​Traseul s-a desfășurat pe o buclă de 2 km, cu startul în fața statuii Leonidas din Sparta. Acest rezultat valoros are în spate multe ore de antrenament, a transmis Andrei.

”Am descoperit pasiunea pentru alergare în anul 2016, dar pe atunci participam la concursuri ca și amator. La începutul anului 2022 am trecut la nivelul profesionist, de când am început să fiu îndrumat de antrenorul meu, Bogdan Adrian Mihai. Pe parcursul anului 2022 am alergat în total 8700 km, având în general câte 2 antrenamente pe zi. Am participat la 8 concursuri internaționale de ultramaraton și le-am câștigat pe toate, cel mai bun rezultat obținându-l în decembrie, la Barcelona, unde am alergat la proba de 12 ore distanța de 160,987 km. Acel rezultat mă poziționează pe locul 7 mondial all-time.”

​Căpitanul Andrei Ailenei face parte din cadrul Brigăzii 15 Mecanizată „Podul Înalt” și momentan își desfășoară activitatea la Statul Major al Apărării, unde coordonează pregătirea echipei Invictus România pentru a se recupera prin sport și a participa la diverese competiții sportive interne și internaționale.

Felicitări!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un partid politic încearcă să îi bage bețe în roate lui Dana Nanu, candidata Dreptei Unite la Primăria Alba Iulia. Candidatura, contestată la Judecătoria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un partid politic încearcă să îi bage bețe în roate lui Dana Nanu, candidata Dreptei Unite la Primăria Alba Iulia. Candidatura, contestată la Judecătoria Alba Iulia Un partid politic, mai exact Partidul Național Conservator Român, filiala Alba, a depus o contestație împotriva candidaturii pentru funcția de primar a doamnei Dana Nanu, candidata Alianței Dreapta Unită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea