Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| RECORD MONDIAL pentru Căpitanul Andrei Ailenei: A alergat 250 de km în 24 de ore, la Sparta City Ultra. În 2022, a traversat alături de ultramaratonistul aiudean Polgar Levente, România din Vama Jimbolia și până la Vama Veche

Ziarul Unirea

Publicat

în

Căpitanul Andrei Ailenei a câștigat Sparta City Ultra, proba de 24 de ore și a stabilit un nou record mondial. Ultramaratonistul aiudean Polgar Levente a traversat împreună cu Ailenei, anul trecut, România în alergare, din Vama Jimbolia și până la Vama Veche.

Andrei Ailenei a alergat 250 km, reușind să depășească vechiul record al cursei cu 40 de km, rezultat ce îl plasează pe locul 1 mondial în topul probei de 24 de ore pe anul 2023.

​Traseul s-a desfășurat pe o buclă de 2 km, cu startul în fața statuii Leonidas din Sparta. Acest rezultat valoros are în spate multe ore de antrenament, a transmis Andrei.

”Am descoperit pasiunea pentru alergare în anul 2016, dar pe atunci participam la concursuri ca și amator. La începutul anului 2022 am trecut la nivelul profesionist, de când am început să fiu îndrumat de antrenorul meu, Bogdan Adrian Mihai. Pe parcursul anului 2022 am alergat în total 8700 km, având în general câte 2 antrenamente pe zi. Am participat la 8 concursuri internaționale de ultramaraton și le-am câștigat pe toate, cel mai bun rezultat obținându-l în decembrie, la Barcelona, unde am alergat la proba de 12 ore distanța de 160,987 km. Acel rezultat mă poziționează pe locul 7 mondial all-time.”

​Căpitanul Andrei Ailenei face parte din cadrul Brigăzii 15 Mecanizată „Podul Înalt” și momentan își desfășoară activitatea la Statul Major al Apărării, unde coordonează pregătirea echipei Invictus România pentru a se recupera prin sport și a participa la diverese competiții sportive interne și internaționale.

Felicitări!


 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

PROGRAMUL STP de ZIUA NAȚIONALĂ, la Alba Iulia: Cum vor circula autobuzele în 30 noiembrie – 1 Decembrie 2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

PROGRAMUL STP de ZIUA NAȚIONALĂ, la Alba Iulia: Cum vor circula autobuzele în 30 noiembrie – 1 Decembrie 2023

Societatea de Transport Public SA Alba Iulia își adaptează programul de transport pentru intervalul 30.11.2023-01.12.2023 după cum urmează:

  • în data de 30 noiembrie 2023 (Ziua Sf. Apostol Andrei, Ocrotitorul României) – program de duminică;
  • în data de 1 Decembrie 2023 ( Ziua Națională a României) – program de duminică.

Programul de circulație al autobuzelor care transportă angajații societăților comerciale va fi adaptat în funcție de programul de lucru comunicat de acestea.

Informațiile referitoare la programul de circulație în zona tarifară 1 (Alba Iulia, Micești, Bărăbanț, Oarda, Pâclișa) se pot obține de la dispeceratul STP, la numărul de telefon 0258/812826.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

Pentru informații legate de programul de circulație în zonele tarifare 2-7 (Drâmbar, Teleac, Limba, Sîntimbru, Ciugud, Șard, Hăpria, Totoi, Șeușa, Oiejdea, Ighiu, Galtiu, Țelna, Bucerdea Vinoasă, Craiva, Ighiel, Galda de Jos, Dumitra, Mesentea, Coșlariu, Cricău, Benic, Tibru și Galda de Sus, Mihalț, Obreja, Poiana Galdei, Cetea, Întregalde) călătorii pot apela Autogara STP, la numărul de telefon 0258/812967 sau 0258/810588.

Informațiile sunt disponibile și pe site-ul www.stpalba.ro


 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Articole Similare