Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO Proteste împotriva corupției și momente de reculegere în memoria victimelor din clubul Colectiv la Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sub genericul ”Deșteaptă-te române”, transmis pe rețelele de socializare, aproximativ 80 – 90 de persoane s-au strâns vineri la ora 19.30, (pentru a doua oară, în această săptămână) în fața Bisericii ”Adormirea Maicii proteste la Cugir01Domnului” din Cugir, după care au plecat în marș pe str. ”Constructorului – Victoriei Al Sahia-Tineretului – Primăria locală.

La troița din apropiere, tinerii au aprins lumânări și au ținut un moment de reculegere în memoria victimelor de la Clubul Colectiv din București. Cei prezenți la miting, purtau pancarte pe care erau scrise mesaje: ”Proclamația de la Timisoara – punctul 8”  ,,Bunicii la Război, părinții la revoluție, este rândul nostru, ,,Împreună schimbăm sistemul,, Dacă va pasă, nu stați in casă, București nu uita, Cugirul e de partea ta,,  Cugir –COLECTIV,,  Parlament penal, marș la tribunal,, ,,Cinste lor, cinste lor eroilor”.

Participanții au afirmat că vor continua acțiunea lor de proteste și în zilele ce urmează și că așteaptă să vină cât mai mulți tineri. Acțiunea a fost supravegheată de o grupă de jandarmi din Cugir, condusa de plutonier Claudiu Moga.

[nggallery id=1242]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident GRAV în comuna Avram Iancu: Un copil de 3 ani, cu traumatisme severe, după ce a căzut de la 5 metri. Intervine elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident GRAV în comuna Avram Iancu: Un copil de 3 ani, cu traumatisme severe, după ce a căzut de la 5 metri. Intervine elicopterul SMURD Un incident grav a avut loc joi după-masa, în comuna Avram Iancu. Un copil de doar 3 ani a suferit traumatisme severe după ce a căzut de la o înălțime […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea