Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO. Protest și la Sebeș: Circa 700 de persoane au cântat imnul național și au scandat lozinci la adresa PSD: ”Comunismul n-a murit, este Dragnea travestit”   

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un protest față de adoptarea ordonanței de urgență care prevede modificarea Codurilor penale a avut loc și în municipiul Sebeș, unde circa 700 de persoane au scandat lozinci la adresa social-democraților și guvernului Grindeanu. 

Oamenii s-au întâlnit în fața Centrului Cultural ”Lucian Blaga” și au mărșăluit până în parcul din fața primăriei, scandând lozinci la adresa guvernului și social democraților.

La manifestare au fost și copii, însoțiți de părinți, care aveau pancarte cu mesaje precum: ”Dragnea, nu uita, nimeni nu-i de partea ta”.

De asemenea, alte mesaje au fost: ”Hoții”, ”România îi a noastră”, sau ”Comunismul n-a murit, este Dragnea travestit”.

Totodată, peste 3.000 de persoane, între care mulți tineri și copii, au participat, joi seara, la un marș de protest pe străzile municipiului Alba Iulia, majoritatea parcurgând circa 10 kilometri, timp în care au scandat lozinci în semn de nemulțumire față de adoptarea ordonanței de urgență care prevede modificarea Codurilor penale.

Pe tot traseul, protestatarii au avut în fața coloanei un imens steag tricolor, dar și un banner pe care scria ”București, nu uita, Alba e de partea ta”. Una dintre scandările de la Alba Iulia a fost ”Florin Iordache, o altă întrebare”, semn că oamenii nu au uitat conferința de presă după adoptarea pachetului legislativ, când, ministrul Justiției a spus de multe ori ”altă întrebare”.

Alte proteste în județul Alba au avut loc la Blaj, Ocna Mureș și Aiud.

FOTO Răzvan Roșca

[nggallery id=3368]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea