Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO| Promoția 2006 a Colegiului ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia a aniversat întâlnirea de 10 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Promoția 2006 a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia a aniversat, vineri, întâlnirea de 10 ani, la care au participat peste 100 de absolvenți și o parte din foștii dascăli.

Peste 100 de absolvenți din generația 2002-2006 s-au întâlnit, vineri, în curtea Colegiului ”HCC” din Alba Iulia, unde au râs, au glumit și au depănat amintiri. Aceștia s-au revăzut, în sala profesorală, cu dascălii și cu directorul Colegiului ”HCC”, prof. Valeriu Cerbu. Acesta le-a transmis absolvenților că fiecare zi în care ei intră pe poarta acestei instituții de învățământ este una încărcată de semnificații.

HCC, intalnire de 10 ani01

”Dragii mei, ziua de astăzi e una încărcată de semnificații, ca de altfel toate zilele în care voi vă reîntoarceți la noi. Când zic voi, mă refer la toate generațiile pentru că, la un moment dat, totul se coagulează într-o singură mare generație. Nu este nicio deosebire între colegii voștri care vin după 62 sau 63 de ani să ne revedem și voi care veniți după 10 ani sau între colegii voștri care au finalizat cursurile în această zi. În momentul în care ajungeți aici vă aduceți aminte de acei minunați ani pe care i-ați petrecut alături de noi. Sper ca în orele următoare să aveți multe, multe de spus și sunt convins că aveți. La 10 ani vorbim de realizări, la 20 de ani de copii, iar la 40 de ani de nepoți. Sunt convins că toți v-ați atins țelul, idealul, sau sunteți aproape de ceea ce v-ați propus. Nu sunteți schimbați aproape deloc pentru că v-am recunoscut rapid pe foarte mulți. Vă doresc din tot sufletul tot ce este mai bun”, a declarat dr. Valeriu Cerbu.

Absolvenții, împreună cu profesorii, au iești în fața liceului la poza de grup, urmând ca fiecare clasă, alături de profesorul diriginte, să reintre în fostele clase, în fostele bănci, unde, cu siguranță, au avut ce povesti.

Seara se va încheia cu o petrecere la sala de evenimente din incinta centrului comercial Alba Mall.

[nggallery id=2224]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut La Sibiu, în data de 17 mai, a avut loc concursul „Sunetul Muzicii”, la care elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia au reușit să obțină rezultate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea