Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO Promoția 1995 a Colegiului ”HCC” din Alba Iulia s-a reîntâlnit, după 20 de ani, pentru încă o oră de dirigenție

Dragoş Suciu

Publicat

în

Promoția 1995 a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia s-a reîntâlnit, vineri, pentru încă o oră de dirigenție, după 20 de ani de la terminarea liceului.

Colegiul HCC Promotia 199501

Absolvenții s-au strâns în fața instituției de învățământ la ora 12.30; timp de 30 de minute au depănat amintiri, au râs, au glumit și și-au spus ceea ce nu au avut ocazia în tot acest timp. Cu toate că au mai avut o întâlnire la 10 ani de la terminarea liceului, toți au fost cuprinși de emoție, bucurie și deopotrivă melancolie.

A urmat apoi tradiționala sesiune de fotografii; pe clase, pe grupuri sau prietenii. În holul liceului s-a ținut o slujbă de pomenire a dascălilor și a foștilor elevi care, între timp, au trecut la cele veșnice; doi absolvenți ai Promoției 1995 și șase profesori au decedat.

Absolvenții și foștii lor profesori s-au reunit apoi în sala profesorală. La final, ei au intrat în fostele clase pentru a striga încă o dată catalogul și pentru a-și rezuma, fiecare, povestea ultimilor 20 de ani. În 1995 au terminat, în total, 7 clase.

Întâlnirea se va încheia cu o petrecere, ce va începe la ora 19.00, la sala de evenimente din cadrul Alba Mall.

[nggallery id=507]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică Două eleve de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba engleză și logică. Citește și: FOTO Rebeca, Denis și Paul, elevi la Colegiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea