Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Primele imagini cu Traian Berbeceanu, șeful BCCO Alba Iulia, ridicat de procurori din apartamentul său din Deva

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comisarul şef Traian Berbeceanu a fost ridicat în jurul orei 12.00 din apartamentul său din Deva, după mai bine de 4 ore de discuții cu anchetatorii, respectiv procurori DIICOT şi poliţişti, care au efectuat începând cu ora 7.00 una dintre percheziţiile  din acest caz.

La ieșirea din scara blocului în care locuiește, Berbeceanu a declarat: “Este cea mai mare mârșăvie pe care am văzut-o în viața mea! Vă comunic eu mai târziu!

Procurorii DIICOT desfășoară o percheziție și la locuința părinților polițistului de elită, în localitatea Șoimuș, de lângă Deva.

Traian Berbeceanu a plecat din Deva, urmând să ajungă în scurt timp la sediul DIICOT Alba Iulia pentru a fi audiat.

UPDATE: La perchezițiile efectuate la casa părintească din Șoimuș, Traian Berbeceanu a declarat presei: Sunt un poliţist cinstit, care şi-a făcut datoria. Asistaţi la cea mai mare mârşăvie şi nemernicie pe care am păţit-o eu în 20 de ani de când lucrez în poliţie. Aveţi încredere că o să fie bine şi o să iasă adevărul la iveală. Nu pot să comentez acum legat de cine ar putea sta în spatele acestui demers, ci la momentul potrivit.
Persoane pe care de-a lungul timpului le-am cercetat în stare de arest pentru infracţiuni deosebit de grave, persoane care au societăţi comerciale, care au dosare penale şi sunt forţate să depună denunţuri calomnioase împotriva mea şi a ofiţerilor mei şi, bineînţeles sprijinite de structuri ale statului care lucrează împotriva noastră, din păcate.
Este posibil să fie şi implicaţii politice, dar refuz să discut pe tema asta la momentul ăsta. O să aflaţi în curând foarte multe detalii.
Nu ştiu dacă o să reuşesc să lămuresc cum stau lucrurile, de fapt, la audieri, dar am totală încredere că o să le lămuresc în instanţă şi că cei care au făcut mârşăviile astea or să plătească cu vârf şi îndesat. Poliţiştii din cadrul BCCO Alba dar şi cei din Serviciile Hunedoara şi Sibiu sunt extrem de cinstiţi, morali şi nu au încălcat niciodată legea”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea