Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO/ Primăria Sebeș: ”Cinci utilaje care curăţă zăpada aşternută pe carosabil şi împrăştie material antiderapant acționează pe arterele principale și secundare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Primăria Municipiului Sebeş vă informează că începând de luni, 26 februarie 2018, ora 12.00 și continuând în ziua de marți, 27 februarie 2018, în municipiul Sebeş şi în localităţile aparţinătoare – Răhău, Lancrăm, Petrești, au fost pregătite şi au intervenit, cu prioritate pe arterele principale, un număr de cinci utilaje (din care patru utilaje prevăzute cu sărăriţă şi cu lamă), care curăţă zăpada aşternută pe carosabil şi împrăştie material antiderapant.

În cursul zilei de marți, se va interveni pe arterele secundare și în cartierele de blocuri. Pe raza municipiului, activitățile de deszăpezire sunt coordonate de SPAP Sebeș și monitorizate cu sprijinul SVSU și al Poliției Locale Sebeș.

Reamintim tuturor cetăţenilor, precum şi agenţilor economici care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Sebeş, că odată cu răcirea vremii şi apariţia fenomenelor naturale specifice iernii (zăpadă, gheaţă sau polei), au obligaţia de a curăţa perimetrul proprietăţii (trotuare, rigole, etc.), pentru a evita producerea de evenimente neplăcute. Potrivit
prevederilor Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Sebeş nr. 64/2017, aruncarea zăpezii din curţi proprietate personală pe căile publice de acces şi parcarea autovehiculelor, în perioada de iarnă, astfel încât să fie stânjenită funcţionarea utilajelor de deszăpezire a localităţii şi necurăţarea zăpezii imediat după depunere şi a gheţii de pe trotuarele din faţa imobilelor pe care le deţin sau le administrează, în vederea asigurării circulaţiei normale a pietonilor precum şi, în cazul formării poleiului, a neutilizării materialelor antiderapante, se sancţionează cu amendă de la 800 lei până la 1.000 lei pentru persoane fizice şi cu 1.000 lei până la 1.500 lei pentru persoane juridice.

Conform buletinului meteorologic, în intervalul 27.02.2018 orele 10.00 – 18.00, se înregistrează ninsori moderate cantitativ, intensificări ale vântului și viscol.

Pentru informaţii sau sesizări, autoritățile locale vă stau la dispoziție la numărul de telefon 0258-731004 sau la numărul scurt al Poliției Locale a Municipiului Sebeș, 0358-919.

Biroul de presă al Primăriei municipiului Sebeș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SÂMBĂTĂ | Spectacol de reconstituire istorică la Cugir: Dacii Singidavei vor înfrunta romanii din Garda Apulum, pe bulevardul pietonal

Ziarul Unirea

Publicat

în

SÂMBĂTĂ | Spectacol de reconstituire istorică la Cugir: Dacii Singidavei vor înfrunta romanii din Garda Apulum, pe bulevardul pietonal Sâmbătă, 25 mai 2024, istoria prinde viață în orașul de la poalele Drăganei printr-ul spectacol de reconstituire istorică. Dacii Singidavei îi vor înfrunta pe romanii din Garda Apulum. Citește și: FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea