Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO| Primăria Sebeș a efectuat serviciile de mentenanță periodice pentru laboratorul de monitorizare a calității aerului

BONTEA Alexandru

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
FOTO| Primăria Sebeș a efectuat serviciile de mentenanță periodice pentru laboratorul de monitorizare a calității aerului

În perioada 27-28.10.2022 au fost operate serviciile de mentenanță ale sistemului de echipamente pentru monitorizarea calității aerului instalate în laboratorul mobil al Primăriei Municipiului Sebeș.

Analizorului de formaldehida GASERA ONE va fi trimis la producător pentru calibrarea lui în fabrica de proveniență din Finlanda. Îi va fi verificată starea de funcționalitate, iar bazele de date vor fi salvate.

Operațiunile care vor fi efectuate în cadrul serviciului de calibrare a analizorului de formaldehidă includ: verificarea stării consumabilelor, a filtrelor, înlocuirea acestora, verificarea stării alarmelor, verificarea debitelor de prelevare, a conductelor hidraulice interne, verificarea ansamblurilor și elementelor filtrante, verificarea nivelelor de semnal, calibrarea și verificarea post-calibrare, precum și repunerea în funcțiune și verificarea funcțională finală. Calibrarea se efectuează anual. Prin urmare, în perioada respectivă, nu vor fi furnizate date despre formaldehida. Celelalte analizoare vor fi funcționale în urma reviziei.

Sistemul deținut de Municipiul Sebeș pentru a măsura calitatea aerului este format din cabina de monitorizare care are în componență următoarele analizoare automate: analizor de monoxid de carbon, analizor de oxizi de azot, analizor de dioxid de sulf, analizor de ozon, analizor de benzen, analizor de pulberi în suspensie, analizor de formaldehidă. De asemenea, din sistem mai fac parte: unitatea de calibrare Horiba AFCU366RC, stația meteo și un sistem aer zero.

Vă reamintim că laboratorul mobil pentru măsurarea și monitorizarea calității aerului este unul performant, asemenea aparate fiind deținute de țări precum: Germania, Austria, Spania, Cehia, Italia, Olanda (echipamentele Horiba), Belgia, Finlanda, Franța, Germania, Ungaria, Italia, Olanda, Polonia, Elveția, UK, Canada, SUA, Singapore (echipamentele și analizoarele Gasera).

Laboratorul mobil pentru măsurarea și monitorizarea calității aerului a fost achiziționat de Municipiul Sebeș, în luna decembrie a anului 2019.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

27 mai 2024 | ”Drumul lui Făt Frumos” ajunge la Sebeș: Spectacole inspirate din basmele românești, cu actorul Marian Râlea, în Parcul Tineretului

Ziarul Unirea

Publicat

în

27 mai 2024 | ”Drumul lui Făt Frumos” ajunge la Sebeș: Spectacole inspirate din basmele românești, cu actorul Marian Râlea, în Parcul Tineretului ”Drumul lui Făt Frumos” ajunge  luni 27 mai 2024, la Sebeș. Spectacole inspirate din basmele românești, cu actorul Marian Râlea, vor avea loc în Parcul Tineretului din municipiu. Până vor fi gata […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea