Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Prichindeii de la două grădinițe din Alba Iulia au strâns fructe și legume pe care le-au donat unei case de tip familial și unui centru din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prichindeii de la două grădinițe din Alba Iulia au strâns fructe și legume pe care le-au donat unei case de tip familial și unui centru din oraș

Preșcolarii Grădiniței cu p.p. nr. 9 și Grădiniță cu p.p. Pîclișa au adunat fructe și legume pe care le-au donat Casei de tip familial „Izvorul Tămăduirii” din Oarda de Jos și Centrului „Speranța” din Alba Iulia.

Citește și: FOTO| Elevii a două școli din Alba au donat sute de kilograme de fructe și legume pentru diferite persoane vulnerabile, de „Săptămâna Fructelor și a Legumelor”

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

“Dăruind vei dobândi!” – Unul dintre cei mai renumiți duhovnici ai Bisericii Ortdoxe, Părintele Nicolae Steinhardt, afirma că nu contează cât de mult dăruim, ci câtă iubire punem în dăruire, îndemnându-ne să oferim un zâmbet, o floare, compasiune pentru cei năpăstuiți, mângâiere pentru cei necăjiți, pentru că orice gest de dragoste, venit din inimă, este bine-plăcut lui Dumnezeu.

Cu aceste gânduri bune și inimile curate ne-am alăturat și în acest an campaniei sociale „Săptămâna legumelor și a fructelor donate” – SNAC.

Aceasta a fost organizată în perioada 20 – 24 noiembrie 2023 și a implicat strângerea de legume și fructe de către preșcolarii din grădinițele noastre, Grădinița cu program prelungit nr.8 cu structurile: Grădinița cu p.p.nr. 9 și Grădiniță cu p.p. Pîclișa!

Fructele și legumele au fost donate Casei de tip familial „Izvorul Tămăduirii” din Oarda de Jos și Centrului „Speranța” din Alba Iulia.

Mulțumim frumos părinților, copilașilor și cadrelor didactice pentru donații!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rezultate deosebite pentru două eleve din județul Alba: Timar Augusta și Todoran Diana, mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză Timar Augusta, de la Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureș și Todoran Diana de la Liceul Teoretic „Sfântul Iosif”, au reușit să obțină mențiuni la Olimpiada Națională de Limba Engleză. Citește și: Bianca-Maria Grosu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea