Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Premiul I și mai multe mențiuni pentru elevii Colegiului Militar din Alba Iulia la Concursul Interdisciplinar „Contraamiral Ilie Irimescu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Premiul I și mai multe mențiuni pentru elevii Colegiului Militar din Alba Iulia la Concursul Interdisciplinar „Contraamiral Ilie Irimescu”

Elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia au obținut cinci premii și mențiuni la concursul interdisciplinar „Contraamiral Ilie Irimescu”, un concurs inițiat de Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanţa.

Competiția a avut loc în mediul online şi s–a desfăşurat între cele cinci colegii naţionale militare din ţară, probele de concurs fiind la disciplinele: Limba și literatura română, istorie și fizică.

În urma evaluării răspunsurilor, elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” au câștigat un Premiu I și patru Mențiuni astfel:

Premiul I:
Elev plutonier Mircea Ivescu – clasa a XII-a

Mențiuni:
Elev plutonier Andrei Moldovan – clasa a XII-a
Elev sergent Maria Noja – clasa a XI-a
Elev sergent major Alexandra Sîrbu – clasa a XII – a
Elev sergent Giulio Coţoban – clasa a XII-a.

Elevii au fost coordonați de profesorii: Dorina Filipescu, Sanda Irimie, Laura Ciobanu (fizică), Teodora Dăncilă, Cosmina Mircea, Simona Mureșan (limba română) și Dan Anca (istorie).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

La pomul lăudat să nu te duci cu sacul! Județul Alba, niciun proiect de cercetare – dezvoltare finanțat cu fonduri europene

Unirea Ziarul

Publicat

în

La pomul lăudat să nu te duci cu sacul! Județul Alba, niciun proiect de cercetare – dezvoltare finanțat cu fonduri europene Este un truism că o economie dezvoltată, așa cum ne asigură autoritățile că are județul Alba, ca să fie sănătoasă, trebuie susținută de o componentă serioasă de cercetare – dezvoltare, inovare. Or cercetarea și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea