Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Premii pentru elevii din județul Alba la Sesiunea de Comunicări Științifice, la disciplina geografie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Campusul Școlar din comuna Cumpăna, județul Constanța, a găzduit pentru prima dată în mediul rural, în perioada 8-11 iulie 2018, etapa națională a Sesiunii de Comunicări Științifice ale elevilor din clasele liceale la disciplina geografie.

La această competiție au participat 111 elevi și 57 de cadre didactice din 37 de județe ale României. Concursul constă în prezentarea lucrărilor de cercetare realizate de elevi, acestea fiind grupate pe trei secțiuni: „Geografie fizică” (35 lucrări), „Geografie umană” (45 lucrări) si „Geografia mediului” (36 lucrări).

Eleva Trif Diana Nicoleta de la Liceul HCC Abrud, coord. de prof. Leontin Costea, a obținut un muncit premiu II la secțiunea ”Geografie umană”. De asemenea, au obținut trei premii speciale elevii Belei Andreea de la Colegiul Economic D. Pop Marțian din Alba Iulia, coord. de prof. Apolzan Cosmin, la secțiunea „Geografia mediului”, eleva Bîcu Diana Roxana de la Colegiul Național HCC din Alba Iulia, coord. de prof. Monica Fer Todoran, la secțiunea ”Geografia turismului” și Sicoe Cătălin Nicolae de la Liceul HCC Abrud, coordonat de prof. Costea Leontin. Pentru efortul și dăruia lor elevii și cadrele didactice implicate au primit și diplome de onoare din partea Senatului României, Comisia pentru Învățământ, Știință, Tineret și Sport, care au fost înmânate de d-na Ecaterina Andronescu.

Sesiunea de comunicări se desfășoară anual cu sprijinul Societății de Geografie din România și este prevăzută în Calendarul Activităților Extrașcolare cu finanțare  de la Ministerul Educației Naționale


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sprijin financiar pentru victimele infracțiunilor sexuale: Vouchere de până la 18.500 lei

Bera Larisa

Publicat

în

Sprijin financiar pentru victimele infracțiunilor sexuale: Vouchere de până la 18.500 lei Victimele infracțiunilor sexuale pot beneficia de un sprijin financiar de până la cinci salarii minime brute, adică suma de 18.500 lei. Pentru a primi acești bani, este necesar ca persoana respectivă să depună o cerere la Tribunalul de unde are domiciliu. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea