Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO| Premii importante pentru Ansamblul Folcloric ”Alba Carolina” al Casei de Cultură a Studenților, obținute în această vară  

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia a participat în aceasta vară la cele mai importante festivaluri studenţeşti de dans din ţară , şi anume GALELE STUDENŢEŞTI DE FOLCLOR COSTINEŞTI şi SIBIU DANS FESTIVAL.

Alba Carolina02La GALELE STUDENTEŞTI DE FOLCLOR de la Costineşti, organizate de către Casele de Cultură ale Studenţilor Iaşi şi Braşov, Ansamblul Folcloric “Alba Carolina”, condus de instructorul coregraf Flaviu Călin Mîrza, a confirmat calitatea dansului tradiţional din zona noastră, având o prestaţie extraordinară.

În cadrul Festivalului Naţional Studenţesc de Dans, organizat de către Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu, în periada 12-14 august, Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia a obţinut un loc I şi două locuri II, ajungând din nou la o performanţă deosebită, deoarece în prezent acest festival este cel mai puternic din ţară, la nivel studenţesc. Reprezentanţii noştri din Ansamblul „Alba Carolina”, avându-i ca şi instructori coregrafi pe Ionuţ Ionescu, Bianca Racolţa, Flaviu Călin Mîrza şi Sorana Suciu, au câştigat la secţiunea solo şi grup, genul street dance, şi la secţiunea duet, genul show revue.

Pentru munca şi spectacolul oferit au primit la sfârșitul evenimentului plachete, diplome şi medalii din partea organizatorilor.

De asemenea, instituţia noastră a organizat “Programul Tabere Studenţeşti” 2016 pentru studenţii meritorii ai Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. În cadrul acestui program au participat 47 de studenţi, care au beneficiat de servicii de masă şi cazare gratuite la Costineşti şi Predeal. Programul a fost finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Tot în această vară ne-am bucurat de un parteneriat cu Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeş, pentru Zilele Municipiului Sebeş, eveniment în cadrul căruia am participat cu un GIPSY SHOW în coregrafia lui Flaviu Călin Mîrza.

[nggallery id=2609]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

22-23 mai 2024: COD GALBEN de vreme rea în Alba și alte județe din țară. Averse torențiale, descărcări electrice, până joi la ora 10:00

Bogdan Ilea

Publicat

în

22-23 mai 2024: COD GALBEN de vreme rea în Alba și alte județe din țară. Averse torențiale, descărcări electrice, până joi la ora 10:00 Meteorologii ANM au emis astăzi, 21 mai, o avertizare de cod galben începând de miercuri, ora 10, până joi, ora 10, în Alba și mai multe județe din țară. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea