Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Podul Minciunilor din Blaj, una dintre cele mai spectaculoase construcții din țară va fi deschis pe 1 decembrie. Inaugurarea va avea loc printr-un „Concert pe pod”

BONTEA Alexandru

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
FOTO| Podul Minciunilor din Blaj, una dintre cele mai spectaculoase construcții din țară va fi deschis pe 1 decembrie. Inaugurarea va avea loc printr-un „Concert pe pod”

Mâine, 1 decembrie, începând cu ora 16.00, în Municipiul Blaj va avea loc inaugurarea Podului Minciunilor.

„Promisiune onorată! Așa cum am anunțat încă de la debutul lucrărilor, Podul Minciunilor va fi finalizat până la data de 1 decembrie 2022!

Cu mare bucurie vă informez că mâine, începând cu ora 16:00, va fi deschisă circulația rutieră și pietonală pe Podul Minciunilor!

Inaugurarea oficială a Podului Minciunilor va avea loc luni, 5 decembrie, printr-un „Concert pe pod”, manifestare care, începând din acest an, va fi organizată în ajunul „Târgului Căciulilor”!

Este o investiție realizată în timp record, de aproximativ 8 luni, în condițiile în care construcția unui pod la parametrii cei mai înalți (din punct de vedere tehnic și arhitectural) durează, în țara noastră, în medie 2 ani, iar lucrările la noul pod au fost complexe și au început cu demolarea vechii structuri.

Podul Minciunilor este una dintre cele mai spectaculoase construcții din România, cu un aspect arhitectural modern și futurist, care îmbină vechiul și noul, respectând patrimoniul existent în zonă. Este o investiție foarte importantă, în valoare de aproximativ 3 milioane de euro, obligatorie pentru Blaj, care rezolvă dificultățile create de traficul rutier din zonă.

Mulțumesc constructorului, Retter Projectmanagement SRL Șelimbăr, pentru promtitudinea și profesionalismul de care a dat dovadă în toată această perioadă!

Le mulțumesc tuturor locuitorilor din Blaj pentru răbdarea și înțelegerea avută în timpul lucrărilor!

Investim în Blaj, investim în noi!”, a transmis primarul Municipiului Blaj, Gheorghe Rotar, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

11-12 mai 2024: Un an de la inaugurarea complexului balnear Băile Sărate, sărbătorit la Ocna Mureș. Spectacole, concursuri cu premii, concerte și activități pentru copii

Ziarul Unirea

Publicat

în

11-12 mai 2024: Un an de la inaugurarea complexului balnear Băile Sărate, sărbătorit la Ocna Mureș. Spectacole, concursuri cu premii, concerte și activități pentru copii În perioada 11-12 mai 2024, complexul balnear Băile Sărate Ocna Mureș, aniversează un an de la inaugurare printr-o serie de evenimente și spectacole, dedicate sportivilor, copiilor și tuturor celor care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea