Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Pisică cu trei pui, ABANDONAȚI într-o cutie, pe marginea drumului la Micești: Mama și un micuț, loviți de o mașină. Se caută URGENT familii pentru două mustăcioase

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pisică cu trei pui, ABANDONAȚI într-o cutie, pe marginea drumului la Micești: Mama și un micuț, loviți de o mașină. Se caută URGENT familii pentru două mustăcioase

O pisică împreună cu trei pui au fost abandonați de stăpân, într-o cutie, pe marginea drumului, în cartierul Micești din Alba Iulia.

Lăsați în voia sorții în apropierea unuia dintre cele mai circulate drumuri din Alba Iulia, pisica și un pui pe care îl căra în gură, cel mai probabil în încercarea de a trece șoseaua și a-și duce micuțul la adăpost, au fost loviți de o mașină care nu a putut să le evite.

Ceilalți doi pui au rămas în cutie, așteptându-și în zadar mama. Mieunatul lor disperat a fost auzit de o localnică care i-a luat de pe marginea drumului și i-a dus într-un loc sigur. Pisica și puiul mort au fost și ei luați de pe șosea.

Femeia a lansat un apel urgent de adopție al puilor rămași, două fetițe mustăciose, care au nevoie disperată de ajutor. Pisicuțele mănâncă singure și ar fi de preferat să fie adoptate împreună, fiind foarte atașate una de alta. Persoana care le-a găsit asigură și sterilizarea felinelor când vor ajunge la vârsta optimă pentru intervenție. Pentru mai multe amănunte, cei care doresc să ajute puii orfani de pisică pot suna la numărul de telefon: 0729399898.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea