Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Pilotul albaiulian Mihai Beldie și-a deschis o școală de conducere defensivă în Alba. Primul curs gratuit pentru șoferi a fost organizat la Straja

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

scoala beldie conducere04Duminică, 8 mai, singura școală de conducere defensivă din județul Alba – ” Mihai Beldie Driving Institute”, alături de partenerul Subway Alba Iulia, a adus în premieră primul curs de conducere defensivă gratuit.

“Din dorinta echipei de a încerca să se implice cât mai puternic și activ în siguranța rutieră, am configurat un nou concept de evenimente, sub denumirea de curs de diagnosticare. Prin acest eveniment, Mihai Beldie Driving Institute scoate la rampă întreaga flotă și centrul mobil pentru a face cunostință cu iubitorii automobilismului din zonă și nu numai.

Am adus la Straja un număr mare de participanti, ce suntem siguri că după plecarea spre casă au adus un plus de valoare scoala beldie conducere03siguranței fiecărui participant la trafic. Dorim să continuăm campania de conștientizare  și cu alte evenimente de acest gen, având ca target principal transformarea traficului în unul mai sigur. Am avut surprinderea să avem participanți veniți din mai multe zone ale țării, fapt ce ne bucură”, a declarat pilotul albaiulian Mihai Aurel Beldie, initiator si driver trainer Mihai Beldie Driving Institute.

”În prima instanță am plecat cu puțină ezitare spre Alba Iulia, considerând că nu mai am ce învăța în ceea ce privește condusul, dar când am ajuns la locația evenimentului, am fost surprins plăcut de baza construită și desfășurarea de forțe MBDI. În cadrul cursului, am primit un restart în ceea ce privește condusul, iar în drum spre casă am realizat cât de multe mai am de învățat, tocmai de aceea, cu prima ocazie voi reveni, recomand cursurile MBDI”, a declarat Alex, dupa experiența avută alături de MBDI.

Echipa Mihai Beldie Driving Institute, alături de parterul Subway Alba, vă așteaptă cu un pachet bogat de produse, cursuri de pilotaj, conducere sportivă sau conducere defensivă, special concepute pentru a satisfice dorințele oricărui participant la trafic. Toate detaliile le puteti regăsi pe pagina de Facebook a institutului. (C.M.)

[nggallery id=2087]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea