Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Peste 200 de copii din taberele de la Ighiu și Cetea au aflat de polițiști despre violență, cyberbullying și consecinețele consumului de substanțe interzise

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO: Peste 200 de copii din taberele de la Ighiu și Cetea au aflat de polițiști despre violență, cyberbullying și consecinețele consumului de substanțe interzise

În această săptămână, peste 200 de copii și adolescenți, aflați în taberele de agrement din Ighiu și Cetea, au luat parte la întâlniri în cadrul cărora au fost abordate subiecte legate de siguranță.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară, alături de cei ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din Inspectoratul de Poliție județean Alba și specialiști ai Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba Iulia au organizat noi sesiuni informativ – preventive.

În cadrul discuțiilor, au fost abordate diferite teme, precum prevenirea victimizării din fapte cu violență, violarea vieții private și cyberbullying, dar și aspecte legate de consecințele nefaste ale consumului de substanțe interzise asupra dezvoltării personale, emoționale și sociale.

Tinerii au fost îndrumați să fie precauți și să nu creadă tot ceea ce află de la prietenii virtuali pe care nu îi cunosc și în viața reală, fiind totodată încurajați să discute cu părinții și profesorii și să le ceară ajutorul atunci când sunt amenințați ori șicanați, să-și trateze colegii cu respect și toleranță, să comunice civilizat și să nu dea curs provocărilor.

Polițiștii le-au reamintit tinerilor principalele reguli de circulație și importanța abordării unui comportament corect, în calitate de pietoni, pentru prevenirea producerii unor evenimente rutiere.

Activitățile informativ – preventive vor continua, până la finalul vacanței de vară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea