Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: peste 160 de participanți la cursa Kids race din cadrul Alba Iulia City Race 2015 *George Fleşer şi Miruna Docolin, câştigătorii acestei ediţii

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Iulia Kids Race30După probele tari ale ediției secunde a Alba Iulia City Race, cu începere de la ora 14.00 a avut loc cursa destinată copiilor, pe o lungime de 2.700 de metri, mai exact o tură a Cetăţii Alba Carolina, la care au luat startul peste 160 de ţânci, susţinuţi zgomotos de cei apropiaţi.

Alături de cei mici a alergat şi Paul Voicu, viceprimarul municipiului Alba Iulia, dar şi alte persoane, printre care Radu Milea, Ana Rodean, Marius Anghel, dar şi soţii Sufleţel.

A fost singura notabilitate publică prezentă la start, spre deosebire de anul precedent, când conducerea CJ Alba a fost prezentă în rândul alergătorilor.

Dar iată câştigătorii: *masculin: 1. George Fleşer, 2. Raul Paraschiv, 3. Ionică Urîtoiu

*feminin: 1. Miruna Docolin, 2. Andra Todoran, 3. Silvia Obrejan

Organizatorii au avut aşteptări mari că această probă va fi un adevărat succes, iar predicţia acestora s-a adeverit. Aproape 160 de copii de toate vârstele au luat startul la cea mai animată probă a acestui concurs.

[nggallery id=138]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea