Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Persoană înecată în râul Arieș, pe raza localității Baia de Arieș. Pompierii au intervenit pentru scoaterea trupului neînsuflețit din apă

Ziarul Unirea

Publicat

în

O persoană fără viață a fost găsită vineri dimineața în râul Arieș, pe raza localității Baia de Arieș. Pompierii au intervenit pentru scoaterea cadavrului din apă.

Din primele informații, trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost zărit vineri dimineața, în jurul orei 10.oo, în apele râului Arieș, la podul orașului Baia de Arieș. Persoanele care au descoperit cadavrul au sunat la 112, în zona deplasându-se echipaje ale poliției și pompierilor, pentru aducerea la mal a cadavrului.

Potrivit martorilor, până la sosirea pompierilor, cadavrul a fost dus de apă în aval, în momentul de față făcându-se căutări pentru găsirea lui.

Revenim cu amănunte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alba Iulia, în top 10 al orașelor în merită să trăiești: Care este orașul cu cel mai multe de oferit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alba, în top 10 al orașelor în merită să trăiești: Care este orașul cu cel mai multe de oferit Potrivit unui top 10 al orașelor din România în care merită să trăiești, municipiul Alba Iulia se află pe locul al patrulea, chiar înainte de Cluj Napoca. Clasamentul a fost realizat după ce românii din orașele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea