Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: PDL şi-a lansat candidaţii la europarlamentare duminică, la Sala Palatului. 100 de membrii din Alba au fost prezenţi

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partidul Democrat Liberal şi-a lansat duminică, la Sala Palatului, candidaţii la alegerile europarlamentare. Evenimentul a început in jurul orei 11:00. La lansare au fost invitaţi Joseph Daul, preşedintele Partidului Popular European, si  Vlad Filat, fostul premier al Republicii Moldova şi preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova. Din judeţul Alba au fost prezenţii 100 de membri, printre care preşedintele CJ, Ion Dumitrel, secretarul general al PDL Marius Haţegan şi bineînţeles candidaţii Mircea Hava (locul 11) şi Radu Roşian (locul 29).

La intrarea in sala a candidaţilor PDL aceştia au fost întâmpinaţi cu imnul partidului „Verde înrourat” şi cu imnul Uniunii Europene „Oda bucuriei”, transmite Agerpres, precizând că la eveniment participa în jur de 5.500 de democrat-liberali.

Pe lista PDL pentru alegerile europarlamentare se află pe primele poziţii fostul premier Theodor Stolojan, fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei, Traian Ungureanu şi Marian Jean Marinescu, actuali eurodeputaţi ai partidului.

Pe aceeaşi lista, care are 42 de candidaţi, se regăsesc mai mulţi primari democrat-liberali de mari oraşe, Gheorghe Falca (Arad), George Scripcaru (Braşov), Dorin Florea (Târgu Mureş) şi Mircea Hava (Alba Iulia).

[nggallery id=1372]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea