Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Paul Voicu, despre ritmul „alert” al lucrărilor pe proiectele de mobilitate din Alba Iulia: „Mă așteptam să văd mai multă activitate”

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Paul Voicu, despre ritmul „alert” al lucrărilor pe proiectele de mobilitate din Alba Iulia: „Mă așteptam să văd mai multă activitate”

Paul Voicu, a postat pe rețeaua de socializare câteva imagini în care prezintă activitatea „intensă” de pe șantierele proiectelor de mobilitate din Municipiul Alba Iulia, aducând critici la adresa celor responsabili din administrație.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„E bine că, în sfârșit, se lucrează pe proiectele de mobilitate urbană însă mă surprinde, sau poate că nu, ritmul „alert” în care se desfășoară lucrările.

Nu știu care este relația oamenilor „noi”, care conduc acum primăria, cu firmele care prestează aceste lucrări. Mă așteptam, însă, să văd, mai mult decât să aud sau să citesc, mai multă activitate.

Dincolo de filmulețul inaugural, edilul să fie interesat de modul în care se lucrează, de regimul de trafic, de ritmul lucărilor. Chiar dacă avem niște companii serioase pe aceste lucrări, administrația e parte a acestor contracte. Un partener obligat să susțină.

Care lucruri și situații pot fi îmbunătățite, de la relația cu furnizorii de utilități, la modifcările tehnice ce ar putea scurta deranjul. E păcat că unii dorm pe la birou, sau se plimbă prin delegații, așteptând doar să taie panglici.

Cert e că, în foarte scurt timp, vor fi și mai puțini ingineri în primărie, situație pe care nimeni nu e preocupat s-o îmbunătățească”, a transmis Paul Voicu, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Crucea Roșie Română gest impresionant făcut de sărbători. Au livrat pachete cu alimente la peste 100 de familii din județul Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Crucea Roșie Română gest impresionant făcut de sărbători. Au livrat pachete cu alimente la peste 100 de familii din județul Alba Peste 100 de familii care aveau nevoie de sprijin din județul Alba au primit pachete cu alimente care conțin făină, ulei, zahăr, orez paste făinoase, gris, mălai, fasole, conserve, dar și cozonaci și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea