Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Paturi, saltele şi noptiere pentru Spitalul Judeţean Alba, o nouă donaţie de la prietenii din Germania

Alexandra Mates

Publicat

în

Spitalul Judeţean Alba a primit, luni dimineaţa,  încă un trailer cu donaţii din Germania, provenite de la cel care a devenit în timp prietenul acestei unităţi medicale, diplomat psihoterapeut Heino Heinken. Donaţia constă în 39 de paturi de spital, cu 39 de saltele, şi 39 de noptiere.

Heino Heinken, cel care a asigurat această donaţie, sponsorizând inclusiv transportul, a cunoscut municipiul Alba Iulia acum câţiva ani. Atunci a fost prezent în România pentru o misiune Senior Experten Service (SES) şi a fost cazat la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia. A fost extrem de mulţumit de condiţiile de cazare şi de îngrijirea primită. Păstrând legătura atât cu această instituţie cât şi cu Spitalul Judeţean Alba, la reîntoarcerea în Germania, mr. Heino Heinken a făcut demersurile necesare să-i sprijine – moral şi material – pe prietenii din România.

Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, ec. Nicoleta Coşarcă, s-a arătat extrem de încântată de gestul domnului Heinken, mai ales că donaţiile acestuia nu au fost sporadice ci continuă cu regularitate. Managerul SJUA a declarat că această donaţie este extrem de binevenită pentru instituţia pe care o conduce, paturile urmând să fie amplasate în secţiile din spital care vor fi renovate. Ec. Nicoleta Coşarcă a mai spus că tot mobilierul medical trimis din Germania este într-o stare excepţională, fiind de o calitate net superioară multora dintre paturile existente la ora actuală în spital.

Amintim că, Heino Keinken a mai făcut o donaţie de paturi, saltele şi noptiere, în luna septembrie a anului trecut. Vezi aici

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea