FOTO: Pârtii pline şi peisaje de basm, în prima zi din 2017, la Şureanu

sureanu-prima-zi-din-2017010 Stratul consistent de zăpadă şi condiţiile foarte bune de schiat au atras un număr foarte mare de turişti pe pârtiile Domeniului Schiabil de la Şureanu, în prima zi din noul an.

A nins peste tot, astfel că pârtiile se prezintă foarte bine. Se schiază în conditii optime, iar administratorii pârtiilor au făcut pregătirile necesare astfel că schiorii au putut să se bucure de zăpadă în zilele libere.

Cei mai fericiți au fost, cu siguranță, cei mici, care au venit pregătiți cu schiuri, dar și cu săniuțe.

Deşi pârtiile s-au prezentat exceptional şi stratul de zăpadă a fost  impresionant, marele dezavantaj l-a reprezentat starea drumului de la lacul Oașa la pârtii.

Cu toate acestea starea pârtiilor este excelentă, a nins extrem de mult în ultimele zile, stratul de zăpadă bătătorită atingând 50 cm, iar cel de zăpadă nebătătorită, peste 1 m.

Pe lângă sporturile de iarnă practicate, iubitorii de natură şi zăpadă, care au ales să profite din plin chiar și de ultima zi liberă legală, au putut să se bucure și să admire şi peisajele de basm, tabloul general fiind dominat de albul pur al zăpezii.

Mădălina OPRIȘ

Tel. 0729.399.898
e-mail: stiri@ziarulunirea.ro
e-mail: maddy_opris@yahoo.com

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...