Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Olimpia Olariu (Zamolxis) – campioană mondială la powerlifting, juniori *Bronz pentru Marina Balea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Olimpia Olariu ZamolxisÎn perioada 1-7 septembrie, în Ungaria, la Oroshaza are loc Campionatul Mondial de Powerlifting destinat sub-juniorilor şi juniorilor. Laurenţiu Avram (categoria 74 kg, legitimat la Zamolxis Alba Iulia), a obţinut locul 6 în proba de împins din culcat, în vreme ce Olimpia Olariu (cat. 72 kg, legitimată tot la clubul din Cetatea Marii Uniri), a devenit campioană mondială în cadrul aceleaşi probe.

De asemenea, trebuie spus că România a mai obţinut până în prezent o medalie de bronz, prin Marina Balea (cat. 43 kg) în cadrul probei de genuflexiuni.

Clubul albaiulian Zamolxis participă  la această competiţie  cu un număr de 5 sportivi după cum urmează: Balea Marina (cat.43 kg), Balea Maria(cat.47 kg), Rebegel Raluca (cat.52 kg), Olariu Olimpia (cat.72 kg) şi Avram Laurenţiu (cat.74 kg). Din lotul naţional mai fac parte Cazacu Alexandru (cat.105 kg- CS CazaPowerlifting Timişoara) şi Diaconescu Paula (cat.52 kg CS Bronx Bacău). Delegaţia este condusă de către secretarul general al FRP, Ovidiu Pănăzan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea