Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Odiseea unui porc „evadat” dintr-o remorcă, la Sebeș: Cum au reușit polițiștii să-i găsească stăpânul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Sebeș au avut parte de o operațiune de căutare neobișnuită, după un apel la numărul unic de urgență, în cursul zilei de luni. Un porc transportat în remorca unui autovehicul a sărit din aceasta în zona unei staţii de autobuz din municipiul Sebeş. Şoferul nu a sesizat ce s-a întâmplat şi şi-a continuat drumul.

Acesta a fost identificat, ulterior, pe baza numărului de înmatriculare al maşinii, de către poliţişti, care i-au returnat şi animalul.

„O sesizare mai puţin obişnuită a fost primită astăzi, la Sebeş, în urma unui apel la numărul 112: un porc a sărit dintr-o remorcă, în zona staţiei de autobuz din cartierul M. Kogălniceanu”, se arată într-o postare publicată luni seara, pe pagina de facebook a Primăriei municipiului Sebeş. Cu ajutorul camerelor de supraveghere video, poliţiştii au găsit autovehiculul cu remorcă de unde evadase porcul.

CITEȘTE ȘI: Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, la nodul rutier Sebeș, constructorii noaptea nu… dorm! Se lansează grinzile peste DN1

„A fost identificat proprietarul, care locuieşte într-un sat din judeţul Alba. Astfel, patrupedul se va întoarce în gospodăria căreia îi aparţine”, au scris reprezentanţii Primăriei Sebeș pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea