Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

O tânără din Alba a scris PRIMA carte din România de cercetare despre LIFTING-ul unghiilor tehnice, acceptată de Biblioteca Națională. A fost nominalizată și premiată și la Gala Femeilor de succes

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O tânără din Alba a scris PRIMA carte din România de cercetare despre LIFTING-ul unghiilor tehnice, acceptată de Biblioteca Națională. A fost nominalizată și premiată și la Gala Femeilor de succes

Roxana Truță, o tânără din Alba, este unul dintre cei mai apreciați nail trainer din țară. La începutul lunii decembrie, Roxana a lansat prima carte din România cu cercetare și imagini unice microscopice, dar și foarte multe informații despre LIFTING-ul unghiilor tehnice.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 

Tânăra s-a născut în Alba Iulia și locuiește în prezent în Bucerdea Vinoasă. Pasiunea ei pentru unghii a început de la o vârstă fragedă, când îi făcea manichiura surorii ei. Povestea Roxanei a început cu adevărat în 2018 când a decis să își urmeze visul și să se reapuce de manichiură. De atunci, a străbătut o cale fascinantă în acest domeniu, având până în prezent patru cursuri în calitate de formator. Dar povestea ei nu se oprește însă aici.

Citește și: FOTO Un tânăr din Alba a adus în orașul natal conceptul londonez de frizerie: Salonul unde pe lângă tuns, clientul primește și o băutură

În anul 2020. a fost nominalizată și premiată la Gala femeilor de succes, iar în ultimii 3 ani a ghidat peste 5000 de eleve pasionate în sala de curs și alte 3000 online din toată lumea transformându-le în adevărate maestre ale domeniului.

”Sunt pasionată nu doar de frumusețea unghiilor, ci și de arta de a le crea. În 2020 am fondat propria academie, un loc al cunoașterii și creativității, situat chiar în inima orașului natal”, mărturisește tânăra pe site-ul roxanatruta.ro.

În 2023, Roxana a cercetat în amănunt unghiile cu probleme de aderență a materialului tehnic în urma cărora a și scris prima carte care vine în ajutorul tehnicienelor din domeniu: ”Totul a început printr-o provocare pe care chiar placa mea unghială mi-a creat-o, având probleme de aderență din ce în ce mai serioase!”, povestește Roxana.

”Prin aceasta carte am dorit să pun în evidență tehnici avansate și materiale specifice, dezvăluind soluții pentru fiecare aspect al lifting-ului. Cu capitole dedicate aderenței, rezistenței și tehnicilor de lucru, cartea este ghidul esențial pentru profesioniști și începători în acest domeniu, abordând o nedumerire care apare între tehnician și client : “este vina mea sau a clientei”?, mai spune tânăra.

Timp de 8 luni, Roxana a testat zeci de produse căutând cele mai bune variante și combinații sperând spre o rezolvare a desprinderii materialelor tehnice de pe unghiile subțiri. Așa a început cercetarea și colectarea datelor și analiza milimetrică a diferitelor tipuri de unghii subțiri sub lupa microscopului, petrecând chiar și 9 ore de cercetare pe 2 mm de unghie.

Tot ceea ce a văzut și descoperit după multe ore de cercetare trebuia văzut și parcurs de către toți tehnicienii din domeniu, pentru o mai bună înțelegere a plăcii unghiale cu care aceștia lucrează zilnic: ”De aici a venit ideea de CARTE care cuprinde 84 imagini unice microscopice, cât și explicații în amănunt despre producerea lifting-ului, dar mai ales diverse moduri de combatere a acestuia prin tehnici și materiale special create pentru aceasta. Nu mă gândeam că așa voi încheia anul acesta, cu o mare realizare”.

Cartea se poate comanda direct de pe site, fiind PRIMA carte din România cu cercetare și imagini unice microscopice, 84 de pagini și un munte de informații care vă vor AJUTA toată viața de acum înainte în ceea ce privește LIFTING-ul unghiilor tehnice!

De asemenea, cartea a fost acceptă de Biblioteca Națională a României: ”Pentru mine recunoașterea acesteia este o mare realizare pe care vreau să o împart cu voi”, a scris aceasta pe Facebook.

Cartea se achiziționează cu transport gratuit, alături sau nu de alte produse din site + un cupon 50% reducere la CURSUL ONLINE 0 lifting.

”Stilul meu distinct, concentrat pe unghiile de lungimi medii care imită grațios finețea unghiei naturale, s-a dezvoltat în timp, dorind mereu să îl împărtășesc cu voi. Descoperă secretele manichiurii moderne prin cursurile pe care le ofer, cursuri unde pasiunea pentru frumusețe întâlnește arta și totodată, tehnica. Alătură-te comunității mele și descoperă lumea fascinantă a unghiilor!”, este îndemnul Roxanei pentru pasionatele din domeniu, care vor să își perfecționeze tehnica de lucru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Mesaje de Paste fericit 2024. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Pasti

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE de PASTE fericit • Texte cu URARI, FELICITARI de Paste 2024, SMS -uri frumoase, haiose şi amuzante de Sfintele Pasti • Felicitare de Paşte pentru persoanele dragi, prieteni, părinți, profesori, bunici, colegi, iubit(ă), sefi. Mesaje de Paște prin SMS,  gânduri pe care le poţi trimite prietenilor cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale. Învierea Domnului aduce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea