Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: O nouă promoție de absolvenți de Drept, marca Universitatea “1 Decembrie 1918″ Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ceremonia de absolvire a unei noi promoţii de absolvenți ai Facultății de Drept a Universităţii “1 Decembrie 1918″ Alba Iulia s-a desfăşurat în acest an în sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Ceremonie absolventi Drept Universitate Alba Iulia (3)Au participat sute de studenţi şi masteranzi care în acest an îşi finalizează studiile de licenţă sau master, corpul profesoral şi membrii Senatului UAB, în frunte cu rectorul Daniel Breaz, și decanul Facultății de Drept şi Ştiinţe Sociale, Ioan Gânfălean.

La final, toți studenții au fost declarați absolvenţi, prilej pentru tineri să-şi arunce tocele în aer.

Facultatea de Drept şi Stiinte Sociale este o structură de Învăţământ superior şi cercetare cu caracter public, parte integrantă a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.  Facultatea a fost înfiinţată în anul 2003  și gestionează urmatoarele programe de studiu: Drept, Administratie publica, Asistenta manageriala si secretariat, Sociologie, Asistenta sociala, Învăţământ primar şi preşcolar.

La Universitatea  „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia studiază circa 4.400 de studenți, masteranzi și doctoranzi.

[nggallery id=1795]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 34.000 lei, într-o singură zi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 34.000 lei, într-o singură zi Joi, 18 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea