FOTO: O nouă etapă a Cupei ,,Prietenia” la fotbal disputată între echipa parohiei din Șugag și echipa parohiilor din Săliștea și Tărtăria

Paul Voicu - Primar 2020

O nouă etapă(a doua) a Cupei ,,Prietenia” la fotbal destinată întrecerilor dintre echipele de tineri aparținând parohiilor ortodoxe din localitățile Vinerea, Șibot, Săliștea, Tărtăria și Șugag,  s-a consumat pe trenul de fotbal al Centrului sportiv al Școlii Gimnaziale din Șugag.

Aici s-a disputat întâlnirea dintre echipele Parohiei Șugag II și echipa de jucători din parohiile Săliștea și Tărtăria.  Partida, în care s-au evidențiat tinerii jucători Dan Dănilă, Mihai Maniu și Petru Todescu (de la gazde), respectiv Marius Martin și portarul Antonio Muntean de la oaspeți a fost arbitrată de Vasile Ghiorghioiu din Șugag.

ELIT

Preoții organizatori ai acestei manifestări au fost: Dan Maniu – Biserica Ortodoxă ,,Sf. Ierarh Nicolae” din Șugag, Liviu Ilie – Biserica ,,Adormirii Maicii Domnului” din Săliștea și Andrei Frăsinel, Biserica Ortodoxă ,,Buna Vestire” din Tărtăria. Aceștia au afirmat că întrecerea nu a avut ca scop doar competiția sportivă, ci a urmărit să creeze un cadru de dialog și apropiere  între tinerii acestor comunități.

La finalul meciului a avut loc multașteptata întâlnire de socializare (repriza a III-a), organizată de Casa parohială Șugag.

Mihail David - 2020

   (C.P.)

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...