Rămâi conectat

Actualitate

FOTO UPDATE| O minoră de 14 ani, din Ocna Sibiului, ȘI-AR FI ÎNSCENAT RĂPIREA: Părinții fetei au primit un bilet de răscumpărare, în care fata a uitat să menționeze câți bani dorește

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO UPDATE| O minoră de 14 ani, din Ocna Sibiului, ȘI-AR FI ÎNSCENAT RĂPIREA: Părinții fetei au primit un bilet de răscumpărare, în care fata a uitat să menționeze câți bani dorește

O fată din Ocna Sibiului ar fi fost răpită, în cursul zilei de marți, 9 mai. Tatăl fetei a găsit pe poarta casei un bilet de răscumpărare prin care părinților li se cer bani în schimbul fetei.

UPDATE: Potrivit înscrisului, părinții aveau la dispoziție trei ore ca să poată să-și primească înapoi fiica de 14 ani, în schimbul banilor. Doar că, în mod cu totul straniu, nu apărea și suma pe care se presupunea că trebuie să o dea așa-zișilor răpitori.

Acest amănunt, precum și scrisul extrem de „rudimentar”, dar și alte detalii, cum ar fi faptul că mai adolescenta mai plecase o dată de acasă, fără știrea părinților, fiind găsită pe raza localității Hașag, la aproximativ 20 de kilometri depărtare, i-au pus pe gânduri pe polițiștii alertați de familie cu dispariția acesteia.

O zi mai târziu a fost dezlegat întregul mister când, după nici 24 de ore, copila a fost găsită. Aceasta le-a mărturisit că a vrut să se răzbune pe părinți.

ȘTIREA INIȚIALĂ: 

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani, care a dispărut de la domiciliu. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 9 mai a.c., în jurul orei 15,30, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în intervalul orar 14,00 – 15,30, fiica sa, CIOVICĂ OANA, în vârstă de 14 ani, din localitatea Ocna Sibiului, jud. Sibiu, a dispărut de la domiciliu.

În jurul orei 15,30, pe poarta de acces în curtea casei, tatăl minorei ar fi găsit un așa zis bilet de răscumpărare, scris rudimentar, prin care părinților li se cer bani în schimbul minorei, fără a preciza o anumită sumă de bani, pe bilet fiind notat și un număr de telefon. De asemenea, femeia a precizat faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 14,00, ar fi trimis-o pe minoră să scoată bani dintr-un ATM din apropierea domiciliului, banii și cardul fiind găsite în locuință de către părinți.

Din verificările efectuate de către polițiștii sibieni nu au rezultat până în prezent indicii care să susțină o eventuală ipoteză a răpirii. Cercetările continuă în vederea identificării martorilor și documentării unui eventual traseu pe care minora l-ar fi parcurs.

În trecut, minora a mai părăsit o dată domiciliul fără știrea părinților, fiind depistată pe raza localității Hașag.

Semnalmente: înălțime 158 cm, greutate 55 de kg, păr șaten, ondulat, voluminos, ochi căprui, constituție atletică.

La momentul plecării, minora purta un hanorac de culoare gri, bluză de culoare albă, pantaloni blue-jeans de culoare albastru, cu rupturi în zona genunchilor, încălțăminte sport de culoare albă cu dungi negre.

Nu prezintă semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea