Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO: O altă zi de restanţe, alte parcări neregulamentare în faţa Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Parcarea ilegală este la ordinea zilei în Alba Iulia indiferent cât de des sau cât de aspru este sancţionată de Poliţia locală. Acest lucru este confirmat încă odată în Cetatea Alba Carolina, de către studenţii care au „treabă” în sesiunea de toamnă la Universitatea 1 Decembrie 1918”. Dacă într-o zi din cursul săptămânii trecute v-am prezentat un material în care Poliţia locală aplica din greu amenzi maşinilor parcate în locuri neregulamentare, în această după-amiază vă prezentăm maşini parcate neregulamentar care scapă de amenzi, dar nu şi de „mustrarea” presei.

Reamintim tuturor că potrivit HCL 299/2006 cap. „g” pct. 10: „Oprirea/staţionarea autovehiculelor pe trotuare, zone verzi, scuaruri, insule de dirijare a circulaţiei, în alveole şi în staţiile mijloacelor de transport în comun, în dreptul rampelor pentru ridicat gunoiul, containerelor, hidranţilor sau în dreptul dispozitivelor destinate persoanelor cu dizabilităţi locomotorii”constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 100 şi 300 de lei”.

Lăsăm cetăţenii şi autorităţile locale să tragă concluzia dacă sunt prea puţine locuri de parcare în Cetatea Alba Carolina sau dacă şoferii sunt iresponsabili.

 [nggallery id=225]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea