Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Nu putem spune că nu ne bagă lumea în seamă: Ambasadorului Republicii Tunisiene, în vizită la Alba Iulia

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nu putem spune că nu ne bagă lumea în seamă: Ambasadorului Republicii Tunisiene, în vizită la Alba Iulia

În cursul zilei de marți, 7 februarie, Ambasadorul Republicii Tunisiene din România, Raja Jhinaoui Ben Ali, s-a aflat într-o vizită la Instituția Prefectului județului Alba.

„Astăzi, 7 februarie, domnul Nicolae Albu, prefectul județului Alba, a primit vizita Excelenței Sale, doamna Raja Jhinaoui Ben Ali, ambasadorul Republicii Tunisiene din România, la sediul instituției.

Discuțiile au vizat, în principal, identificarea de noi oportunități de cooperare bilaterală prin facilitarea unor proiecte de înfrățire între unități administrativ-teritoriale din județul Alba și orașe din Tunisia, cu accent pe dezvoltarea parteneriatelor, potențialul turistic și cultural.

Relațiile diplomatice au fost stabilite în data de 16 decembrie 1963, astfel că în aceasta perioadă sărbătorim 60 de ani de la stabilirea relațiilor dintre cele două țări. Tunisia și-a deschis Ambasada la București în octombrie 1981, iar Ambasada României la Tunis este deschisă din octombrie 1967.

Relațiile bilaterale au cunoscut o dinamizare prin stabilirea unui ritm constant al schimburilor de vizite și consultări periodice. În ultimii ani, s-au înregistrat numeroase vizite reciproce ale miniștrilor de afaceri externe din cele două țări, secretari de stat MAE, precum și alți oficiali”, au transmis reprezentanții Instituției Prefectului județului Alba, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade Potrivit unor imagini postate pe pagina de socializare de pensiunea „Cabana Moților”, în Apuseni sunt peisaje de iarnă. În ultimele două zile temperaturile au scăzut brusc de la 22 de grade, la 0 grade sau chiar sub […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea