Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Nu mai loviţi femeile! La ce au recurs 60 de persoane pentru a protesta împotriva violenţei feminine

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, 10 decembrie, de la ora 18:00 a avut loc Marşul Tăcut organizat în cadrul ”Campaniei celor 16 zile de activism împotriva violenţei asupra femeii”, la care au participat aproximativ 60 de persoane, studenţi, tineri si profesori care au solidarizat cu cauza campaniei.

La finalul marşului s-au lansat aproximativ 70 de lampioane, că semn omagial pentru femeile victime ale violenţei domestice. La lansarea lampioanelor s-au rostit mesaje de sensibilizare. Marşul s-a desfăşurat pe traseul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Catedrala Reîntregiri Ortodoxe, Obelisc.

”Campaniei celor 16 zile de activism împotriva violenţei asupra femeii” este organizată de Departamentul de Ştiinţe Sociale din Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia şi Liga Studenţilor din Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia alături de partenerii. Campania urmăreşte sensibilizarea populaţiei cu privire la efectele violenţei asupra femeii şi implicarea cât mai multor parteneri locali în cadrul activităţilor desfăşurate pe parcursul celor 16 zile de campanie.

Data de 10 decembrie este Ziua Internaţională a Drepturilor Omului, cu această ocazie s-au organizat mai multe manifestări în ţară şi în lume. La Alba Iulia această zi a fost serbată prin Marşul Tăcut care a fost şi ultima activitate din cadrul ”Campaniei celor 16 zile de activism împotriva violenţei asupra femeii”.

[nggallery id=857]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea