Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Noi dotări la ISU Alba: Container cu echipamente de protecție individuală folosite la intervenții în situații de urgență

Ziarul Unirea

Publicat

în

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “UNIREA” al județului Alba a primit noi dotări pentru personalul operativ. Un container pentru suport logistic „tip II – multirisc” cu echipament individual de protecție a ajuns marți în dotarea ISU Alba.

„Prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, proiectul „Viziune 2020″ la nivelul ISU ALBA a fost distribuit un Container pentru suport logistic „tip II – multirisc” cu echipament individual de protecție.

Acest container conține echipamente de protecție individuală pentru personalul operativ din structurile ISU Alba folosite la intervenții în situații de urgență indiferent de specificul acestora, atunci când autospecialele de primă intervenție nu dispun de suficient echipament și accesorii pentru realizarea în condiții optime a intervenției”, au scris reprezentanții ISU Alba pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: O profesoară de la Colegiul Militar din Alba Iulia, „Omul Anului 2023” pe Statul Major al Forţelor Aeriene

Ziarul Unirea

Publicat

în

O profesoară de la Colegiul Militar din Alba Iulia, „Omul Anului 2023” pe Statul Major al Forţelor Aeriene Profesoara de limba engleză Cornelia Bratu a cucerit Premiul „Omul Anului 2023” pe Statul Major al Forţelor Aeriene, la secțiunea „Învăţământ, ştiinţă şi artă militară”, desfășurat în premieră la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, obținând […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea