Rămâi conectat

Sport

FOTO: Nicuşor Stanciu (Steaua), vedeta Galei 2014 a clubului Unirea Juniors Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nicusor Stanciu Steaua Unirea Juniors24Stelistul Nicuşor Stanciu a fost vedeta Galei 2014 a clubului juvenil Unirea Juniors Alba Iulia. Printre micuţii fotbalişti premiaţi de ex-unirist s-a regăsit şi fratele său mai mic, Rareş (6 ani), un alt Stanciu intrat pe mâna lui Alexandru Kalanyos.

Rareş este la fel de talentat precum Nicuşor. Cu amendamentul că  a început fotbalul mult mai devreme. Are potenţial să-l concureze pe fratele mai mare, mai ales că este modest şi respectuos„, a dezvăluit Kalanyos.

Fost elev al antrenorului Alexandru Kalanyos, Nicuşor Stanciu actualmente component al echipei campioane Steaua şi aflat în vacanţă la Alba Iulia a însemnat enorm pentru micuţii fotbalişti ce visează să-i calce pe urme. „Mă bucur că sunt iar alături de copii, că am reuşit să le ofer câteva clipe de bucurie”, a spus Nicuşor Stanciu, cel care a primit diploma de „Fotbalistul albaiulian al anului 2014”.

*Rareş, fratele mai mic, printre premianţi

Gala 2014 a clubului de juniori Unirea Juniors, condus de către antrenorul Nicusor Stanciu Steaua Unirea Juniors6Alexandru Kalanyos. a adus în faţa fotbaliştilor pe deja vedeta Nicuşor Stanciu, ce a atras precum un magnet interesul celor prezenţi. Acesta s-a pozat cu toţi fotbaliştii, a acordat autografe şi a oferit premii celor mai mici fotbalişti. „De 5 ani am instaurat această tradiţie, ca la finalul anului Unirea Juniors să-şi premieze talentele. Suntem din acest punct de vedere un club unicat în judeţ. În plus, sunt mândru că mereu foştii unirişti, unii dintre elevii mei sunt alături de mine, începând cu Mihai Mincă, Florin Ilie, Gicu Grozav, Alexandru Giurgiu şi acum Nicuşor Stanciu„, a explicat Kalanyos.

La eveniment au fost prezenţi 40 de micuţi fotbalişti, cu vârste între 5 şi 14 ani, juniori C, D şi E, dar şi grupa de începători. Unirea Juniors şi-a recompensat toţi fotbaliştii pentru performanţele reuşite în acest an, cu diplome, trofee şi cadouri. Alexandru Kalanyos şi elevii săi s-au bucurat de prezenţa internaţionalului stelist Nicuşor Stanciu, un produs 100 la sută al formaţiei Unirea Alba Iulia, originar din Craiva. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani s-a simţit foarte bine în jurul puştilor de la Unirea Juniors, cărora le-a oferit autografe şi s-a fotografiat alături de ei. De asemenea, prin vot, micuţii au desemnat cel mai bun fotbalist al Unirii Juniors la diferite categorii de vârstă, la juniori E fiind ales Raul David, iar la juniori D Vlad Domşa. La categoria Juniorilor C, cel mai bun fotbalist a fost votat Andrei Roşu, fotbalist care a fost desemnat şi fotbalistul anului 2014, distincţie care a primit-o a doua oară consecutiv. De asemenea, Dragoş Roşca a primit premiul de cel mai bun portar al anului 2014.

În 2014, Unirea Juniors a luat locul trei la turneul Gheorghe Ola, a fost a doua echipă a judeţului la juniori E şi a câştigat titlul la juniori D.

[nggallery id=2823]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea