Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: *Nicuşor Stanciu – la primul titlu al carierei *Fiesta pe „Naţional Arena” pentru Steaua, la al 25-lea campionat!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nicusor StanciuNicuşor Stanciu a participat din plin la petrecerea campionilor de la Steaua, trupa lui Reghecampf sărbătorind în stil de mare echipă pe „Naţional Arena” primirea titlului, cel de-al 25-lea din istoria clubului. „Roş-albaştrii” au celebrat alături de peste 30.000 de suporteri mai bine de o oră după finalul meciului cu Oţelul, scor 2-2. Campionii au început sărbătoarea înainte de startul meciului, când aproape toţi jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf au intrat pe teren ţinându-se de mână.

*Trofeul – un vis împinit

A fost extraordinar, o sărbătoare reuşită. Descătuşarea nu a fost atât de mare, întrucât ştiam de câteva etape că suntem campioni. Titlul reprezintă un vis împlinit, pentru asemenea clipe de fericire te apuci de fotbal. A fost un an extraordinar pentru mine şi cele mai frumoase momente din cariera de până acum. Debutul în Champions League şi acum acest trofeu sunt realizări foarte importante, mă bucur din suflet că sunt la Steaua”, a declarat Nicuşor Stanciu.

Născut în 7 mai, ziua sfântă a Stelei, Nicuşor Stanciu, fotbalistul lansat în fotbal de Unirea Alba Iulia a împlinit 21 de ani, cu o zi înaintea partidei de la Cluj, când Steaua a bifat al doilea titlu consecutiv.

Aseară, talentatul fotbalist s-a bucurat din plin la final, după ce a jucat 63 de minute în partida ce a închis sezonul Stelei. Nicuşor Stanciu s-a bucurat, s-a pozat din plin, a gustat din şampania campionilor, şi-a stropit colegii, a participat la momentele de distracţie, la turul de onoare, momentele în care campionii au cântat alături de galerie.

*Cu Steaua, ex-uniristul a bifat al doilea trofeu al carierei şi vrea eventul

Nicusor Stanciu 3După fluierul final al partidei, au cântat Paula Seling şi Ovi, spectacolul continuînd cu un spectacol de lasere şi lumini. Jucătorii Stelei au fost însoţiţi pe teren de iubite sau soţii şi de copii, toţi îmbrăcaţi în tricoul echipei cu numărul 25. Ilie Năstase, Larisa Iordache şi Octavian Belu au împărţit medaliile şi tricourile de campioni. Alexandru Bourceanu şi Vlad Chiricheş au fost premiaţi şi ei şi aplaudaţi de întregul stadion. Steliştii speră să mai petreacă încă o dată şi vineri, cînd va avea loc finala Cupei României.

Născut în data sacră a fotbalului românesc, în care în urmă cu 28 de ani, Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni, unicul trofeul european, Nicuşor Stanciu este considerat jucător de bază în distribuţia campioanei, acesta ajungând în garnitura “roş-albastră” în vara trecută.

*”Cadoul perfect este eventul”

Cotat pe transfermarkt.de la suma de două milioane de euro, jucătorul originar din Craiva a bifat 29 de prezenţe, marcând 5 goluri şi oferind 6 pase decisive. De asemenea, talentatul fotbalist, contat unul dintre cei mai promiţători ai generaţiei sale, a debutat în grupele Champions League (333 de minute în 6 întâlniri), după ce a înscris, la Varşovia, goluri calificării. „În plan fotbalistic, anul trecut am luat Supercupa, acum am luat campionatul. Vreau să câştigăm şi Cupa României, să facem eventul şi apoi din nou, să cuceresc Supercupa, ar fi perfect“, a spus Nicuşor Stanciu.

Sursa foto: Gazeta Sporturilor şi Facebook

[nggallery id=1765]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie Damaris Vasinc, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, s-a calificat al treilea an consecutiv la etapa națională a olimpiadei de istorie. Citește și: FOTO: Andra și Sarah eleve la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea