Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Mureşul Vinţu – Şurianu Sebeş 1-0 (1-0), în derby-ul etapei a IV-a din Liga a IV-a | Culda, gol de aur pentru trupa lui Mihai Manea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Muresul Vintu - Surianu Sebes 70Mureşul Vinţu a învins Şurianu Sebeş, scor 1-0 (1-0), în etapa a 5-a Ligii a IV-a, un derby ce limpezeşte traiectul celor două pretendente la promovarea în Liga a 3-a. Mureșul are 10 puncte, a strâns două victorii la rând și a egalat Șurianu în ierarhie, echipă ce a suferit întâiul eșec.

Mureșul a tremurat serios în actul secund, când Șurianu și-a bătut joc de ocaziile create și ratate neverosimil.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Mihai Manea: „Am avut și noroc în actul secund”

O victorie muncită în fața celui mai bun adversar din Liga a IV-a. Băieții au luptat exemplar pentru cele trei puncte, dar recunosc că în repriza a doua am avut foarte mult noroc„, a precizat Mihai Manea, după un meci în care a suferit enorm.

*Doru Oancea: „Rezultat total nemeritat”

După o repriză echilibrată, a doua ne-a aparținut în totalitate. Am ratat nepermis, ocazii cât roata carului, iar eșecul și rezultatul este nemeritat„, a menționat Doru Oancea.

*Sebi Culda a lovit decisiv

O primă repriză închisă a adus o ocazie semnată de ex-uniristul S. Culda (21) – cap peste. Culda a înscris în minutul 42, când a trimis în plasă mingea scăpată de Stănilă, la un șut de la distanță trimis de M. Cristea

*D. Nemeș, fără drept de joc

Anunțat titular, D. Nemeș n-a intrat în teren, întrucât centralul Ad. Damian nu i-a permis acest lucru deoarece nu avea viza AJF Alba pe legitimație, doar cea a FRF. Deși a jucat precedentele două etape în același mod, până la urmă D. Nemeș a fost substituit de R. Morar.

*Dani Popa, eliminat, Șurianu mari ocazii

Au fost și destui nervi, iar pentru proteste, Daniel Popa (Șurianu) a fost eliminat în actul secund. Val. Drăgan (min. 51 și 80), respectiv N. Găldean (90) – paradă V. Ignat au semnat marile ratări ale Sebeșului, ce a dominat repriza a doua. Cea mai mare ocazie a fost irosită în prelungiri de V. Morariu (min. 90+4), reluare cu capul peste bară.

[nggallery id=1011]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea