Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Mureşul Vinţu de Jos – CSO Cugir II 0-3. Înfrângere categorică în derby-ul promovării

Dragoş Suciu

Publicat

în

Derby-ul din Liga a V-a Seria a 3-a la fotbal a fost jucat la Vinţu de Jos între primele două clasate, unde echipa locală a pierdut în faţa echipei CSO Cugir II cu scorul de 0-3 (0-1). Cu toate că a beneficiat de un sprijin masiv din partea suporterilor, Mureşul Vinţu de Jos nu a reuşit să facă faţă echipei din Cugir care a venit şi cu jucători şi de la prima reprezentativă.

Şi după această înfrângere Mureşul Vinţu de Jos are prima şansă la promovarea în Liga a IV-a, între cele două formaţii mai sunt 7 puncte distanţă şi doar 4 meciuri de jucat, iar liderul are un program relativ uşor.

Precizăm faptul că aceasta este prima înfrângere pentru echipa din Vinţ care a avut un parcurs foarte bun în acest sezon.

Pentru CSO Cugir II au jucat: Lăncrănjan – Oniga, Isac, Şuvaina, Alexandru Florin, Sîrbu, Lupşan, Şuteu, Neagu, Iovanescu şi Mihu, iar golurile au fost înscrise de Lupşan (12), Şuteu (85), Grozav (90+2), toţi 3 jucători de bază ai primei reprezentative din Cugir.

Pentru Mureşul Vinţu de Jos au jucat: Roman – Agripici, Barb, Todoran, Lăcătuş, Bîldea, Grecu, Mitea, Trăscăian, Gheorghiu, Barb.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Reduceri de 20% pentru călătoriile cu trenul în mai multe ţări europene: Anunțul CFR Călători

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reduceri de 20% pentru călătoriile cu trenul în mai multe ţări europene: Anunțul CFR Călători CFR Călători a anunțat joi că se acordă reduceri de 20% în perioada 4 – 18 iulie celor care cumpără Interrail Global Pass sau One Country Pass, abonamente pentru călătorii cu trenul în ţările europene, cu valabilitate începând din 1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea