Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Moţii au terminat la egalitate o-o cu Alma Sibiu, dar au ajuns în final four-ul competiţiei Hagi Danone

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul Abrud-Alma Sibiu50Etapa zonală a Cupei „Hagi Danone” a debutat în această dimineaţă pe Stadionul „Cetate”, pasiunea pentru fotbal fiind cuvântul ce caracterizează întrecerea juvenilă.

*Viitorul Abrud a reuşit ceea ce şi-a propus în meciul contra adversarilor de la Alma Sibiu. Moţilor le convenea un egal pentru a ajunge în semifinale şi au terminat cel de-al doilea meci al grupei cu o remiză alba, impunându-se la penalty-uri cu 5-4. Astfel, dimineată cu începere de la ora 9.00, elevii lui Marius Pocol vor întâlni câştigătoarea grupei A, Unirea Tărlungeni. Ca şi la partida trecută, goalkeeper-ul abrudenilor, Paul Cioflică a reuşit să marcheze, deschizând loteria loviturilor de departajare dar a avut şi două intervenţii salutare în faţa jucătorilor din Sibiu.

[nggallery id=1677]

* În cel de al doilea meci al grupei B, reprezentanta judeţului Alba, Viitorul Abrud s-a impus la penalty-uri scor 3-2 după 1-1 (1-1) în timpul regulamentar. Susţinuţi de pe bancă de Răducu Pocol (tranferat la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi) abrudenii au deschis scorul prin Răzvan Mărginean, însă copii de la Kinder Sîngeorgiu Mureş au egalat în ultimul minut al primei reprize prin David Chiorean. La loviturile de departajare, erou a fost portarul Paul Cioflică apărând două şuturi. Viitorul Abrud va întâlni de la ora 17.00 echipa Alma Sibiu, moţii având nevoie de un punct pentru a merge în semifinale.

[nggallery id=1669]

În grupa B, în care este repartizată şi Viitorul Abrud echipa reprezentantă a judeţului Alba, meciul de deschidere a opus pe Alma Sibiu şi Kinder Sîngeorgiu de Mureş, partidă câştigată de mureşeni la limită 1-0 (0-0), reuşită semnată de Rareş Trif, după o excelentă acţiune personală.

*Burleanu, asaltat de copii

Aflat de ieri în Alba, Răzvan Burleanu, preşedintele FRF a luat pulsul viitorului fotbalului românesc, înainte de a descinde spre Cugir şi Deva. Însoţit de Sorin Corpodean, preşedintele AJF Alba, şeful federaţiei a asistat la o parte de actul secund şi cei prezenţi nu au scăpat ocazia pentru a interfera cu cel ce l-a înlocuit în luna marte pe Mircea Sandu. Lui Burleanu i-au fost prentaţi şi arbitrii locali, în frunte cu Alexandru Vodă, cel ce a debutat în Liga 1.

*Fani entuziaşti în tribună

Cele două formaţii au fost încurajate din tribună de suporteri ce au trăit la maximum fiecare acţiune, ratare sau reuşită a Kinder Mures - Alma Sibiu Hagi Danone 64favoriţilor. Ediţia a cincea a Cupei “Hagi Danone” îşi desfăşoară cea de-a şasea etapă zonală sâmbătă, 10 mai şi duminică 11 mai, pe stadionul “Cetate” din Alba Iulia. Competiţia se adresează fotbaliştilor cu vârste între 10 şi 12 ani,reprezentând 6 judeţe, Sibiu – CS Alma Sibiu, Braşov – Unirea Tărlugeni, Covasna Oska Sf. Gheorghe, Alba – Viitorul Abrud, Harghita – AFC Odorheiul Secuiesc şi Mureş – ACS Kinder Sângeorgiu de Mureş.

*Grupa B: Alma Sibiu, Kinder Sângeorgiu de Mureş, Viitorul Abrud

Conjudeţenii, fără Răducu Pocol, transferat la Academia „Gheorghe Hagi” intră în competiţie la ora 12.00, contra învingătoarei din jocul inaugural. Program:

*ora 12.00: Kinder Sângeorgiu de Pădure – Viitorul Abrud, Alma Sibiu stă (Grupa B);
*17.00 – 18.00: Alma SibiuViitorul Abrud, Kinder Sângeorgiu de Pădure – stă (Grupa B)

duminică – 11 mai:

9.00 – 10.00: Semifinala 1 – Locul I din Grupa A vs Locul II din Grupa B

                          Semifinala 2 – Locul II din Grupa A vs Locul I din Grupa B

12.00 – 13.00: Finala – Învingătoare Semifinală 1 vs Învingătoare Semifinală 2

[nggallery id=1667]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea