Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Mihail David, prezent la Adunărea Asociației Comunelor din România. A discutat despre îmbunătățirea colaborării între autoritățile locale și Garda de Mediu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihail David, comisar general adjunct în cadrul Gărzii Naționale de Mediu a discutat cu primarii comunelor membre ale ACoR despres modalitățile prin care putem îmbunătății colaborarea între autoritățile publice locale și Garda Naţională de Mediu.

„Luni, 5 iulie, a avut loc deschiderea sesiunii extraordinare a  și întrunirea în ședință ordinară a Consiliului director al Asociației Comunelor din România (ACoR).

La eveniment ne-a onorat cu prezența dl Mihail DAVID – comisar general adjunct în cadrul Gărzii Naționale de Mediu, care a discutat cu primarii comunelor membre ale ACoR, prezenți la întâlnire, modalitățile prin care putem îmbunătății colaborarea între autoritățile publice locale și Garda Naţională de Mediu.

Astfel, dialogul interactiv dintre reprezentanții ACoR și dl Mihail DAVID a deschis calea unui parteneriat între Filialele Județene ale ACoR și reprezentanții Gărzii de Mediu pentru conservarea resurselor naturale și pentru asigurarea unui mediu rural sănătos, curat și nepoluat.

Totodată, în cadrul lucrărilor Adunării generale au fost abordate o serie de probleme cu care se confruntă comunele din România și au fost dezbătute subiecte ce vizează activitățile ACoR, precum prezentarea principalelor activități realizate de ACoR în cadrul proiectelor finanțate din fonduri externe nerambursabile și analiza stadiului desfășurării alegerilor pentru organele de conducere ale Filialelor Județene ale ACoR”, a transmis Asociația Comunelor din România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea