Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Mihaela Blaga, atleta din Blaj, medalie de bronz la individual și argint cu echipa României, la Campionatele Balcanice de Cros 

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihaela Blaga, sportivă legitimată la AC “Mica Romă”Blaj/ CS Universitar Alba Iulia, a cucerit medalia de bronz, la individual, în cadrul Campionatelor Balcanice de Cros ce se dispută în Bulgaria, la Pirdop, dar a devenit și vicecampioană balcanică cu echipa României Under 20.

Alți doi sportivi de la „Mica Romă” Blaj au contribuit la medalia de argint cucerită de România în cursa masculină Under 20.

Atleta pregătită de Cristina Man a urcat pe treapta a 3-a a podiumului cursei Under 20 de 4 kilometri, cu rezultatul 13:51 (timp mai bun cu un minut decât cel înregistrat recent la Campionatele Naționale). În fața sa s-au clasat Edibe Yagiz (Turcia) – 13.30 și Saima Muric (Serbia) – 13.39.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

De asemenea, la Under 20, echipa feminină a României a devenit vicecampioană balcanică, din componență mai făcând parte Alexandra Maria Hudea (CSȘ Mediaș/ “Mica Romă” Blaj) – locul 5 (13:58), Claudia Costiuc (ACS Dorna) – locul 10 (14:34) și Iulia Florina Mărginean (CSȘ Mediaș/ “Mica Romă” Blaj) – locul 19 (15:07), luându-se în considerare rezultatele primelor 3 atlete din fiecare țară.

Rezultatul Mihaelei este unul foarte bun având în vedere faptul că la startul cursei s-au aliniat nume foarte valoroase. Este o bună verificare înaintea Campionatelor Europene din decembrie. Această cursă se adaugă cursei de săptămâna trecută din Dubai unde sportiva mea a sosit pe un binemeritat loc 8 într-o cursă a seniorelor dominată de atlete africane. Și rezultatul lui Rareș Miklos este unul valoros, el sosind pe locul 9 la seniori, primul din echipa României (n.a. timpul înregistrat 32:34). Îi felicit și le urez mult succes în competitiile viitoare„, a menționat Cristina Man.

*Argint și la masculin, cu sportivi de la „Mica Romă”

Doi competitori legitimați la AC “Mica Romă” (un nou proiect al clubului, vicecampioană națională la Under 20 masculin) au contribuit la medalia de argint cucerită de România în cursa masculină similară, la Under 20, pe distanța de 6 kilometri. Au punctat tricolorii Dragoș Pop (CSȘ Cluj) – locul 4 (18:29), Lucian Ștefan (CSȘ Caransebeș/ “Mica Romă”) – locul 5 (18:31) și Mihai Savlovschi (CSȘ Medgidia/ “Mica Romă” Blaj) – locul 10 (18:47)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea