Rămâi conectat

Sport

FOTO: Metalurgistul Cugir – LPS Sebeș 0-4 (0-2), în finala Cupei României U 19 | Trupa din „Arini” a luat trofeul

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua dedicată fotbalului județean, la Daia Română, a debutat cu finala Cupei României Under 19, o competiție organizată în premieră de Asociația Județeană de Fotbal Alba.

Formația din „Arini”, singura din Alba participantă în campionatele organizate de FRF în ediția anterioară, a câștigat cu 4-0 (2–0) și a cucerit trofeul competiției disputată în premieră în Alba. Asta chiar dacă a avut în față o formație cu jucători ce au evoluat în Liga a 3-a (Nicula, Haj, Andriuc, Perjeriu sau S. Itu)

În finalul întâlnirii pe teren a intrat Philip Pahone (n. 2009), golgheterul juniorilor Under 15 (fiul fostului oficial al „roș-albaștilor”, Ciprian Pahone).

Gol de senzație marcat în minutul 10 de D. Avram, cu un șut de la 18  metri, ce a lovit transversala. D. Avram a profitat de o eroare defensivă și i-a pasat decisiv lui D. Grecu (31), ce a finalizat simplu. Căpitanul Gh. Hăprianu (53) a majorat scorul după o acțiune personală și o finalizare în colțul lung. În minutul 74, Gh. Hăprianu a finalizat simplu, ducând scorul la proporții drastice (fiind desemnat MVP-ul întâlnirii).

Metalurgistul: Perjeriu – Haj, Simina, S. Itu, V. Bogdan – Dorobanțu, Bura, Andriuc/ cpt, Buruiană, Nicula, N. Lazăr; rezerve P. Pahone, Bâluțiu, Cătăniciu, Minu, Mitea, Cioran. Antrenor Alin Șuteu.

LPS Sebeș: Ifrim –  Tutelea, T. Stanciu, C. Dărămuș, B. Popescu, R. Szekely,  S. Stan, Gh. Hăprianu/ cpt, Buhazi, Avram, Grecu; rezerve D. Groza, G. Fleacă, T. Fleacă, Osz-Strakator, Glonț, D. Cîmpean. Antrenor Cosmin „Coco” Groza.

Cele două s-au mai duelat în grupa B (4-1 pentru formația din Sebeș), iar în semifinale și-au spulberat adversarii: Metalurgistul, 9-0 cu CSU Alba Iulia, respectiv LPS Sebeș, 6-1 cu Fortuna Lunca Mureșului.

Arbitri: H. Balea, Andreea Popa, Elisabeta Sunzuiană (toți Alba Iulia) Observator (Cosmin Chirilă Alba Iulia)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

VIDEO: Antrenorul Daniel Tătar, cu ochii în lacrimi după promovarea cu CIL Blaj în Liga 3: „În memoria tatălui meu! A promovat și el în ’86”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sezon de senzație pentru Daniel Tătar (36 de ani), care la primul mandat ca principal a reușit o performanță extraordinară promovând cu CIL Blaj în Liga 3. Emoțiile l-au copleșit efectiv la finalul jocului retur cu ACSM Codlea, încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0) pe antrenorul-jucător al Blajului, care a trăit sentimente aparte, cu ochii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea