Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Metalurgistul Cugir – LPS Sebeș 0-4 (0-2), în finala Cupei României U 19 | Trupa din „Arini” a luat trofeul

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua dedicată fotbalului județean, la Daia Română, a debutat cu finala Cupei României Under 19, o competiție organizată în premieră de Asociația Județeană de Fotbal Alba.

Formația din „Arini”, singura din Alba participantă în campionatele organizate de FRF în ediția anterioară, a câștigat cu 4-0 (2–0) și a cucerit trofeul competiției disputată în premieră în Alba. Asta chiar dacă a avut în față o formație cu jucători ce au evoluat în Liga a 3-a (Nicula, Haj, Andriuc, Perjeriu sau S. Itu)

În finalul întâlnirii pe teren a intrat Philip Pahone (n. 2009), golgheterul juniorilor Under 15 (fiul fostului oficial al „roș-albaștilor”, Ciprian Pahone).

Gol de senzație marcat în minutul 10 de D. Avram, cu un șut de la 18  metri, ce a lovit transversala. D. Avram a profitat de o eroare defensivă și i-a pasat decisiv lui D. Grecu (31), ce a finalizat simplu. Căpitanul Gh. Hăprianu (53) a majorat scorul după o acțiune personală și o finalizare în colțul lung. În minutul 74, Gh. Hăprianu a finalizat simplu, ducând scorul la proporții drastice (fiind desemnat MVP-ul întâlnirii).

Metalurgistul: Perjeriu – Haj, Simina, S. Itu, V. Bogdan – Dorobanțu, Bura, Andriuc/ cpt, Buruiană, Nicula, N. Lazăr; rezerve P. Pahone, Bâluțiu, Cătăniciu, Minu, Mitea, Cioran. Antrenor Alin Șuteu.

LPS Sebeș: Ifrim –  Tutelea, T. Stanciu, C. Dărămuș, B. Popescu, R. Szekely,  S. Stan, Gh. Hăprianu/ cpt, Buhazi, Avram, Grecu; rezerve D. Groza, G. Fleacă, T. Fleacă, Osz-Strakator, Glonț, D. Cîmpean. Antrenor Cosmin „Coco” Groza.

Cele două s-au mai duelat în grupa B (4-1 pentru formația din Sebeș), iar în semifinale și-au spulberat adversarii: Metalurgistul, 9-0 cu CSU Alba Iulia, respectiv LPS Sebeș, 6-1 cu Fortuna Lunca Mureșului.

Arbitri: H. Balea, Andreea Popa, Elisabeta Sunzuiană (toți Alba Iulia) Observator (Cosmin Chirilă Alba Iulia)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea