Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| MEDALIE de AUR pentru mărșăluitoarea Mihaela Popa la Jocurile Francofoniei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

MEDALIE de AUR pentru mărșăluitoarea Mihaela Popa la Jocurile Francofoniei

Mihaela Popa (fostă Acatrinei), sportivă legitimată la CS Unirea Alba Iulia și CSM Alba Iulia, a obținut o performanță extraordinară la Jocurile Francofoniei, desfășurate în Kinshasa, Republica Democratică Congo. La proba de 20 de kilometri marș, Mihaela a cucerit medalia de aur, confirmându-și statutul de una dintre cele mai talentate atlete din România.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Cursa în care Mihaela a dominat cu autoritate a fost previzibilă, având în vedere rezultatele anterioare ale sportivelor prezente la start. Cu toate acestea, în sport și în special în probele de anduranță, pot interveni situații neprevăzute. Cu determinare și pregătire exemplară, Mihaela a reușit să facă față tuturor provocărilor și să obțină o victorie facilă. Această medalie de aur este extrem de importantă pentru Mihaela și pentru delegația României. Ea reprezintă nu doar talentul și munca depusă de sportiva noastră, ci și o recunoaștere a valorii sportive a țării noastre în competițiile internaționale. Performanța obținută de Mihaela Popa aduce un plus de prestigiu și confirmă faptul că România are atleți de elită în diverse discipline sportive”, a transmis Gabriel Avram, antrenorul sportivei.

Sportiva noastră a câștigat cursa cu timpii 1:47:36. Competiția s-a desfășurat în perioada 28 iulie – 4 august, oferind sportivilor oportunitatea de a se întrece într-un cadru internațional și de a promova valorile francofoniei. Jocurile Francofoniei reprezintă un eveniment important în calendarul sportiv mondial, reunind sportivi din țările vorbitoare de limbă franceză.

”Pentru Mihaela Popa, această victorie este rezultatul unei pregătiri intense și a unui efort susținut pe parcursul întregului an. Performanța sa remarcabilă demonstrează că munca și dedicarea pot fi răsplătite cu succes în lumea sportului. Felicitări, Mihaelei Popa, pentru această performanță de excepție! Felicitări antrenorului Gabriel Avram”, a transmis Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia.

Jocurile Francofoniei, singurul eveniment sportiv și cultural internațional, în limba franceză, dedicat tinerilor, manifestare de anvergură în domeniile sportului şi culturii, create la iniţiativa şefilor de stat din Francofonie în anul 1988, sunt organizate sub egida Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei (OIF) prin Comitetul Internaţional al Jocurilor Francofoniei (care fiinţează ca direcţie în cadrul OIF).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea