Rămâi conectat

Sport

FOTO: meci de baraj pe “Cetate”, CS Ineu – Kinder Junior Paleu 1-0, rezultat final!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ineu - KInder Paleu 46Astăzi, la ora 17.30, pe Stadionul “Cetate” din Alba Iulia s-a disputat partida de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a, între reprezentantele judeţelor Arad – CS Ineu şi Bihor – Kinder Junior Paleu, rezultatul final fiind 1-0 (1-0) pentru arădeni, gol marcat de A. Drăgan (44).

După o primă repriză dominată categoric, CS Ineu, echipa din Ţara Zărăndului a suferit mult în actul secund. Pe fondul căderii fizice, a fost nevoie de intervenţiile experimentatului Paşcalău pentru o revenire, după trei ani, în Liga a 3-a!

*min. 89, o nouă înlocuire la CS Ineu a ieşit Nădăban şi a intrat Berar

*minutul 80, iese A. Drăgan (CS Ineu) şi a intrat Malancu

*minutul 73: schimbare la CS Ineu, a ieşit fostul unirist G. Petcuţ şi a intrat Sg. Popa.

*minutul 72: Nicolau trage periculos din 5 metri, după un corner, a respins Gheţe

*minutul 68: înlocuire la Kinder, iese Cătană, intră Mihuţ

*minutul 63, Nădăban îşi bate joc de o ocazie ce putea tranşa promovarea, singur cu portarul, trimite alături

*minutul 57: ocazie mare de egalare! Paşcalău are iarăşi o intervenţie excelentă la un şut din 8 metri trimis de „decarul” Balla, portarul arădean intervenind apoi salutar la reluarea aceluiaşi fotbalist

*minutul 52, prima ocazie a orădenilor, lovitură liberă executată de E. Kiss, iar Paşcalău respinge în corner, de sub bară. În faza imediată, acelaşi Kiss a reluat cu capul, periculos, în plasa laterală.

*1-0, MIN. 44, A. Drăgan finalizează din 5 metri, din alunecare, centrarea din dreapta trimisă de Cornea

*min. 38: acelaşi Nădăban îşi încearcă şansa, cu un şut de la 17 metri, puţin peste transversală

Min. 26: după o combinaţie în 3, pe linia careului mare, Nădăban este blocat de Al. Mureşan, la 13 metri

min. 2 – Nadaban il incearca pe Gheţe cu un şut de la distanţă, portarul bihorenilor fiind nevoit să respingă in corner.

Echipele de start; *CS Ineu (antrenor Adrian Abrudan): Paşcalău – F. Sabău, Nicolau, Iaroş – C. Cornea, Talpaş, V. Georgiu, Iambor – G. Petcuţ, Nădăban – A. Drăgan. Rezerve R. Popa – M. Morar, Sg. Popa, Malancu, Şulumberchean, Berar.

Paleu (antrenor Zsolt Musznay): Ghețe – Cătană, A. Mureşan, C. Lupuţ, I. Tătar, R. Ştefan, Rogojan, Balla, Balea, E. Popa, Kiss. Rezerve Botău – Sg. Mihuţ, Laszlo, T. Gere, A. Crişan.

Gruparea bihoreană este condusă de fostul internaţional Zsolt Muzsnay, care nu se află la prima tentativă de a promova cu Kinder Paleu. Acum trei ani, Kinder pierdea la penalty-uri barajul cu sălăjenii de la Ileanda. Golgheterul echipei este Erwin Kiss (fiul vicepreşedintelului Consiliului Judeţean Bihor), care a marcat 31 de goluri în sezonul recent încheiat.

În tabăra arădeană se găsesc jucători experimentaţi, trecuţi prin ligile superioare, nume precum A. Drăgan, Nădăban, Paşcalău, Nicolau, V. Georgiu sau… fostul unirist George Petcuţ. Antrenorul Adrian Abrudan speră să ducă formaţia Ţara Zarandului în Liga a 3-a, formaţia din Arad retrogradând din eşalonul terţ în 2010, după ce în 2009 bătea la porţile Ligii a 2-a!

Arbitri Fl. Dreve, G. Szabo, Cl. Lucaciu (Cluj-Napoca); observator D. Monea (Aiud), I. Cavai (Cluj-Napoca)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Industria Galda 2-2 (0-1), în derby „de Alba” | „Lanterna roșie”, remiză dar și retrogradare matematică

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir remizează în derby „de Alba” cu Industria Galda de Jos, scor 2-2 (0-1), după o confruntare spectaculoasă în care vizitatorii au condus la pauză, „roș-albaștrii” au întors scorul, dar Frențiu, în prelungiri (90+2) a restabilit egalitatea. O remiză venită după 6 înfrângeri la rând pentru ultima clasată, una cu gust amar, întrucât la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea