Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Maşini tunate şi motoare turate la maxim. A început „Alba Motor Challenge” , la Straja

Alexandra Mates

Publicat

în

Alba Motor Challange52Alba Motor Challenge , cea mai renumită competiţie automobilistică din judeţ, a debutat sâmbătă dimineaţa, cu parcurgerea unor trasee de recunoaştere şi antrenamente cronometrate, la Straja. Peste 40 de piloţi şi-au etalat bolizii cu care vor intra  duminică în lupta pentru „Cupa Alba Motor Challenge”.

Maşini tunate, motoare turate la maxim, dar şi fete frumoase împărţind fly-ere, asta au putut vedea cei care s-au aflat sâmbătă la Straja. A X-a ediţie Alba Motor Challenge, reAlba Motor Challange50spectiv etapa a VI-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop a debutat şi a adunat şi în acest an cei mai buni piloţi. Încărcaţi de emoţii, dar şi nerăbdători, în prima zi, piloţii au venit în recunoaşterea traseului şi s-au antrenat pentru finala de duminică, oferind iubitorilor de concursuri auto un adevărat spectacol.

Duminică sunt programate alte două sesiuni de recunoaşteri şi cele două manşe de concurs, la finalul cărora vom cunoaşte numele cAlba Motor Challange65ampionilor  Concursul se va desfăşura în două manşe, pe DJ 107, pe un traseu cu lungimea de 3,3 kilometri, de la iesirea din localitatea Hăpria, până la intersecţia cu drumul spre Straja, cursele urmând să ia startul la ora 11.15, respectiv orele 13.00.

Circulatia publică va fi restricţionată între orele 8.30 şi 17.00. Organizatorii recomandă folosirea rutelor ocolitoare.

Vă prezentăm în continuare programul competiţiei:

Sâmbătă, 30 august

Recunoasteri I 09:00 – 10:00 Recunoasteri II 10:15 – 11:15

Recunoasteri III 11:30 – 12:30 Antrenament I 12:45 – 14:15

Antrenament II 14:30 – 16:00 Antrenament III 16:15 – 17:45

Duminică, 31 august

Recunoasteri IV 08:30 – 09:30 Recunoasteri V 09:45 – 10:45

Concurs 1: 11:15 – 12:45

Concurs 2: 13:00 – 14:30

Festivitate de premiere 17:00

Prin inscrierea in competitie , participantii accepta arbitrajul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS), pe baza regulamentelor sportive in vigoare la data desfasurarii competitiei, aplicabile dupa principiul conform caruia reglementarea particulara primeaza celei generale, si conform Statutului FRAS.

Traseu şi Festivitate de premiere

START : DJ107, in dreptul indicatorului de iesire din localitatea Hapria; SOSIRE : DJ107, intersectie cu drumul catre localitatea Straja + 200 m;

Festivitatea de premiere: Pentru festivitatea de premiere automobilele de concurs se vor deplasa din zona de parc inchis (Cetatea Alba-Carolina – intrare poarta nr.7) catre zona de festivitate; masinile de competitie se vor deplasa in coloana; plecarea din parcul inchis va fi la ora 16:40, iar deplasarea se face prin santurile cetatii; este strict interzisa orice manevra care poate sa deterioreze/murdareasca suprafata de rulare (exp: drift, derapaj).

FOTO: Tudor STAN

[nggallery id=2249]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea